Tangonun ateşi yükseliyor!..

  • 0
  • 1.769
Yazı Boyutu:

Tangonun tutkunları Soyer Kültür Sanat Fabrikası bünyesindeki Jazz& Blues Arts Studio’da Milonga gecelerinde buluşarak unutulmaz anlar yaşıyor. Tango severler her hafta artan sayılarıyla Milonga gecelerini ısıtıyorlar. Dans etmeye doyamayan Tango severler haftanın yorgunluğunu atıyorlar..
 
Soyer Kültür Sanat Fabrikası bünyesindeki Jazz& Blues Arts Studio’da her cumartesi düzenlenen gecelerde dans severler Tango yapmanın keyfini çıkarıyorlar. Tango tutkunları, dramatik duygusu olan dansın zirvesi; Milango geceleri ile unutulmaz anlar yaşıyorlar. Dans sırasında çok zengin doğaçlama fırsatı yaratan Tangonun tutkunları Milonga gecelerinde nezih bir ortamda saatlerce dans etmenin hazzını tadıyorlar.
Soyer Jazz & Blues Arts Studio dekoru, ücretsiz otoparkı ve samimi ortamı ile müzikseverlerin artarak büyük ilgi gösterdiği cumartesi akşamları Milonga geceleri ile müzik ve dans severlere hizmet vermeyi sürdürüyor. İzmirli Tango severlerin yakından tanıdığı Çağrı&Zafer ikilisinin düzenlediği Milango gecesinde Tango tutkunları bir araya gelerek hem hasret gideriyorlar hem dans okullarında öğrendiklerini piste yansıtıyorlar.
Gecenin geç saatlerine dek unutulmaz tango müzikleri eşliğinde dans eden dans severler gecenin sonuna doğru yapılan çekilişlerle de dans okullarının koyduğu hediyeleri de kazanıyorlar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv