Tevfik Fikret’in anaokulu hazır

  • 0
  • 928
Yazı Boyutu:

Özel İzmir TevfikFikret Okulları Genel Müdürü Mehmet Ali Atakan, Alsancak Tevfik FikretAnaokulu’nun 2013-2014 öğretim yılında hizmete gireceği müjdesini verdi.

Tevfik Fikret Lisesi ek binada hazırlanan anaokulu, liseöğrencilerinden ayrı konumlandırılan 40 metrekarelik aydınlık ve genişsınıflarda eğitim verecek. 2 Eylül 2013 tarihinde eğitime başlayacak olanokulda 3-6 yaş arası öğrencilerin oyun ihtiyaçlarına cevap verecek oyun parkıda hazırlandı.

Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Mehmet Ali Atakan,Alsancak merkez binada yer alan Anaokulu’nun; psikolojik olarak güçlü ve mutlu,akademik olarak başarılı, sosyal olarak ise etkili bireyler yetiştirmeyeyönelik problem çözme anlayışına dayalı bir okul iklimi yaratmayı hedeflediğinisöyledi.

Dünyaca ünlü okul öncesi kurumların sistemlerindenyararlanılarak Ar-Ge departmanı ve uzman öğretmenler tarafından hazırlanan eğitim programlarının, küçüköğrencileri tüm gelişim alanlarında geliştirmeyi ve desteklemeyi amaçladığınıbelirtti.

Anaokulu’nda öğrencilerin yoğun bir Fransızca dil eğitimininyanısıra ek branş derslerle eğitim alacağını da ifade eden Atakan, konuşmasınışu şekilde sürdürdü: “Branş derslerimiz görsel sanatlar, drama, dans, mentalaritmetik, orff eğitimi, satranç, bale, cimnastik, beden eğitimi, mini yoga vemutfak atölyeleri de öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunacak.Öğrencilerimiz aynı zamanda oyun kulübümüzde eğlenerek öğrenecek. Önemli ölçüdetalep gören anaokulumuza kayıt başvuruları devam etmekte olup, öğrencilerimizinoter huzurunda yapılacak olan kura ile belirleyeceğiz. Böyle bir okulu İzmir’ekazandırdığımız için mutluyuz.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv