tıp eğitiminde güç birliğine devam

  • 0
  • 858
Yazı Boyutu:

Tıp bayramını her yıl ortak birprogramla kutlayarak örnek bir işbirliğini imza atan İzmir’deki 5 tıpfakültesinin dekanı, son toplantısını İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ndegerçekleştirdi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Galip Akhan evsahipliğinde düzenlenen yemeğe; Ege Üniversitesi Tıp FakültesiDekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp FakültesiDekanı Prof. Dr. Tülay Canda, Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Mustafa Sarsılmaz, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal, Tıp FakültesiDekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Sedat Akar ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. MustafaSoyöz, İzmir Halk Sağlığı Müdürü Doç.Dr. Mustafa Tözün katıldı.

İzmir’deki Tıp Fakülteleri’nin durumdeğerlendirmesinin yapıldığı toplantı ile ilgili bilgi veren İKÇÜ Tıp FakültesiDekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Malas, ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerdebulunmak, mevcut problemlerin paylaşımı ve çözüm yollarını belirlemek amacıylaher ay bir araya geldiklerini ifade etti.Prof. Dr. Malas, “Toplantılarımızdaüniversitelerimiz ve öğrencilerimiz için neler yapabilirizi konuşuyoruz.İzmir’de tıp eğitimini daha iyi seviyelere getirmek adına bu birlikteliği oldukçaönemsiyoruz. Üniversitelerarası çalışmaları daha verimli halegetirmek amacıyla bir araya geldik. Bu tür çalışmaların Üniversitemize veşehrimize katkı sağlaması temennisindeyiz” diye konuştu
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv