Torres’i Uzaylılar Bastı

Torres Damatlık 2018 yılı yeni sezon tasarımlarını Uzay konseptli görkemli bir Trunk Show (Gövde gösterisi) ile fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

  • 0
  • 916
Torres’i Uzaylılar Bastı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Torres Damatlık 2018 yılı yeni sezon tasarımlarını Uzay konseptli görkemli bir Trunk Show (Gövde gösterisi) ile fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Firma sahipleri Süleyman Kaya ve Serdar Çakırlı’nın ev sahipliğini üstlendiği, robotların ve uzaya uygun giysi ve makyajlı  modellerin görev aldığı şov, ilgi ve beğeniyle izlendi. Uzay aracı, robotlar ve özel makyajlar eşliğinde yapılan sunumda, moda eleştirmeni Hakan Akkaya da konuk kalarak görev aldı. 

2018 modelleri ile ilgili bilgi veren Süleyman Kaya, 2018yılı tasarımlarını sergiledikleri yeni konsept tanıtım ile rakiplerine “Biz Uzay hızındayız. Siz neredesiniz” demek istediklerini söylerken, Serdar Çakırlı ise yeni sezon için ekiplerinin çok emek harcadıklarını, kendilerine düşenin se bunu izleyenlere sunmak olduğunu ifade etti. Duman Ajans modellerinin yer aldığı şovun koreografisini ise Serkan ve Gökhan Duman tarafından yapıldı.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Arşiv