TSM rüzgarı esti

  • 0
  • 722
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi’nin sosyal kültürel etkinlikleri kapsamındaBelediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun geleneksel yaz konseri,Açıkhava tiyatrosunu dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.Aliağa’da her yıl yaklaşık bin beşyüz kişiye kültür sanateğitimleri veren Aliağa Belediye Konservatuarı, müzik eğitimleriyle kenttesosyal ve kültürel yaşamı hareketlendiriyor. Aliağa Belediye Konservatuarı TürkSanat müziği korosu tarafından gerçekleştirilen yaz konseri, Aliağa’da musikirüzgarları estirdi.  

Açıkhavada Musiki rüzgarı esti

Her yıl düzenli olarak kış ve yaz konserleriyle sahne alanAliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Aliağa Zeytinli park içinde bulunanAçıkhava tiyatrosunda TRT Ses Sanatçısı Şef Turgay Kızıltuğ eşliğinde 24 eserseslendirdi. 2 bölümden oluşan konserde amatör sanatçılar muhteşem yorumları veperformanslarıyla göz doldururken konuklar şarkılara hep bir ağızdan eşliketti. Zeytinli Park Açıkhava Tiyatrosu’ndaki sürprizlerle dolugecede sahneye çıkan minik Nilay Güzel de sesiyle gecenin parlayan yıldızıoldu. Aliağa’yı saran konserde seslendirilen eserler unutulmaz bir geceyaşattı.  

Bayrav: Konservatuarımızda çok doğru işler yapıyoruz

Konserin sonunda Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı MünirNurettin Bayrav, şef Turgay Kızıltuğ’a tüm koro için çiçek takdim etti. Bayrav,Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleriyle kentte sosyal yaşamıncanlandığını belirterek, “Bu akşam bize muhteşem bir müzik ziyafeti sundunuz.Belediyemiz Konservatuarında ne kadar doğru işler yaptığımızı böyleetkinliklerde çok iyi görüyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv