Ücretsiz spora teşekkür

  • 0
  • 914
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi SporOkulları'na devam eden bir grup kadın, Belediye Başkanı Mustafa İnce'yeteşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediyeye ait iki spor salonundaaerobik, plates, zumba ve tenis yapan 300'e yakın kadını temsilen gelen birgrup, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret ederek, “Bizeücretsiz spor yapma imkanı sağladığınız için size teşekkür ediyoruz” dediler.Kadınlar, servis araçlarıyla evlerinden alındıklarını ve spor yaptıktan sonrada evlerine bırakıldıklarını belirterek “Spor için aile bütçemizden sporsalonlarına boşuna para vermiyoruz. Bu paraları mutfağımıza harcıyoruz”dediler.

Kadınlar, ayrıca belediyeninayda bir İzmir'in tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu yerleri gezip görmeimkanı sağladığına dikkat çekti ve sırada Nazarköy'ün olduğunu söylediler.

Belediye Başkanı Mustafa İnce ise 7'den 70'e tümGüzelbahçelilerin spor yapması için belediyenin olanaklarını seferber ettiklerinibelirterek “300'a yakın kadının yanı sıra çocuklarımıza, gençlerimize veyetişkinlere futbol, voleybol, basketbol başta olmak üzere çeşitli spordallarında spor yapmaları için olanak sağlıyoruz. Amatör sporculara destekveriyoruz. Çünkü sağlıklı bir gelecek için spor yapmak gerek. Spor yapmakisteyen çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın her türlü istekleriniolanaklarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz”dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv