“Uykusuzlar” İzmirli okurla buluştu.

  • 0
  • 512
Yazı Boyutu:

KonakBelediyesi ‘Yazarlar İzmir için okuyor’ etkinliklerinde moderatörlük yapanyazar Gülşah Elikbank, “Uykusuzlar” ismini verdiği 6. Kitabını İzmirliokuyucuyla buluşturdu.

Bilimsel araştırmalar, felsefe vepsikoloji okuma çalışmalarıyla 4 yıllık bir çalışmanın sonucu olan “Uykusuzlar”rüyaların insan hayatındaki önemini ele alıyor. Genç yazar Elikbank, 8 yaşındanberi yazarlığa büyük ilgi duyarak yazılar yazdığını belirterek şunları söyledi: “ Dünyada sesimi duyurabilmenin tek yolu yazmak . Benim dünyam bir andaokurun dünyası olabiliyor. Okurumla tek bir cümleyle ortak noktada buluşuyoruz.Bu yüzden yazmak benim için önemli. “Uykusuzlar” adlı kitabımda da rüyalarıninsan hayatında ki özel yerini anlattım.”

Konak Belediyesi’nin ‘ Yazarlar İzmiriçin okuyor’ etkinliklerinde moderatörlük yaptığını da belirten Gülşah Elikbank“Moderatör olduğum koltukta konuk olarak yer almak çok heyecan ve coşku verici.Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a desteklerinden dolayı teşekkürediyorum” dedi. Genç yazarı 6. Kitap tanıtımda sevenleri ve yakın arkadaşı olanaynı zamanda edebiyat ve şair okuru Yasemin Sungur İstanbul’dan gelerek yalnızbırakmadı.

Gülşah Elikbank’ın İzmir’in yetiştirdiğigüçlü bir kalem olduğunu ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise“Gülşah Elikbank’ın ilerde daha güzel eserlerine tanık olacağız. Kitabınıincelediğimde, insanın her satırında ayrı bir heyecan duyacağı önemli bir eserolduğunu gördüm. Çok keyifli ve çok farklı. Konak Belediyesi olarak bundansonra da kültür ve sanatın aydınlığını toplumun her kesimine yaymaya devamedeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv