Uzundere’de Onur Akın’la 1 Mayıs coşkusu

  • 0
  • 1.102
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi’nin prestij projesi ve İzmir’in yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanan Uzundere Rekrasyon Alanı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü şenliğine ev sahipliği yaptı. Bu yaz yeşil dokusu ile halkın eğlence ve dinlence merkezi olacak alandaki ilk etkinlikte, 1 Mayıs coşkusu Onur Akın’la yaşandı.
 
Karabağlar’ın da kaderini değiştirecek Uzundere Rekreasyon Alanı’nda, İzmir’in dört bir yanından binlerce kişi toplandı. Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi’nin halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı etkinlik, Murat Mengirkaon’un konseri ile başladı. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 230 bin metrekare alan üzerinde yükselen Uzundere’de 1 Mayıs coşkusunu halkla birlikte yaşamak istediklerini belirterek, “Emek en yüce değerdir. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar “Karabağlar’a taşeron girmeyecek” dedik. Bu anlayışla da yolumuza devam ediyoruz. Projelerimizi, kendi imkanlarımızla, işçilerimizle yürütüyoruz. Emekten yana tavrımız duruşumuz sürecek” dedi. Uzundere Rekreasyon Alanı’ndaki düğün salonunun tamamlandığını, amfi tiyatronun da kısa süre içinde bitirileceğini belirten Kürüm, seyir terasları, havuz ve göletleriyle yaz aylarının dinlence alanı olacak projenin bir bölümünün yaz aylarında halkın kullanımına açılacağının müjdesini verdi.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri’nin de katıldığı etkinlikte, sahne alan Onur Akın şarkılarıyla İzmirliler’e unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran binlerce kişi, Onur Akın’ın şarkıları eşliğinde halaylar çekti, duygusal anlar yaşadı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla'ya yerleşmiş olmaktan çok mutluyum

Anneler Günü kutlaması alternatifleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Arşiv