Volkan Severcan, İzmir Üniversitesi ailesine katıldı

  • 0
  • 733
Yazı Boyutu:

Tiyatro ve televizyondünyasının sevilen ismi oyuncu Volkan Severcan, İzmir Üniversitesi GüzelSanatlar Fakültesi’nde eğitim veriyor. Derslerinde ünlü oyuncuları konuk edecekolan Severcan, pratik eğitim için öğrencileri ile setlere konuk olacak.
 
Fakülte sayısını Güzel Sanatlar Fakültesi ile yediye yükseltenİzmir Üniversitesi, oyuncu Volkan Severcan’ı da eğitim kadrosuna ekledi. Dizive tiyatro sahnelerinin başarılı oyuncusu, Sinema Televizyon ve Görsel İletişimTasarımı bölümlerinde verdiği dersler ile Güzel Sanatlar Fakültesi eğitiminifarklı bir seviyeye taşıyacak. Oyunculuk derslerinde sık sık sevilen oyuncularıkonuk edecek olan Severcan, öğrencilerine pratik eğitimi televizyon ve sinemasetlerinde verecek.

Pratik eğitim dizi vesinema setlerinde verilecek
Bahar Şenliği ve Güzel Sanatlar Fakültesi açılışına verdiği destek ileİzmir Üniversitesi ailesine giriş yapan oyuncu Volkan Severcan, Rektör Prof.Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya geldi. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde dersveriyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Severcan, “Yeni heyecanlarlakurulan fakültenin sinerjisi içinde yer aldığım için çok mutluyum. Birbirindenseçkin isimler ile kurulan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ningelecek günlerde yeni bölümleri ile önemli bir atılım gerçekleştireceğineinanıyorum” dedi. İzmir Üniversitesi’ne kısa zaman önce televizyonların sevilendizisi Çocuklar Duymasın’ın Taşfırın Erkeği Tamer Karadağlı ve Havuç’u FurkanKızılay ile birlikte konuk olduğunu hatırlatan oyuncu, “Derslerde Türk sinemasıve televizyon dünyasının tanınmış isimlerini ağırlamayı ve öğrencilere pratikeğitimlerini setlerde yapmayı planlıyoruz” dedi.

Beden dili eğitimiçok önemli
Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eğitimine böyle bir işbirliği ile başlamasınedeni ile memnuniyetlerini dile getiren Rektör Erciyeş, “Beden dili eğitimihayatın her alanında ihtiyaç duyulan bir eğitim aslında. Bir avukat, doktor,turizm çalışanı ya da işletmeci de her gün farklı insanların karşısına çıkıpkusursuz olarak kendini ifade etmek ve işini en iyi şekilde yapmakla yükümlü.Bu nedenle Volkan Severcan’ın eğitim kadromuz içinde yer almasınınüniversitemiz için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyoruz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv