Yaşar’da “Çağatay” izdihamı

  • 0
  • 1.628
Yazı Boyutu:

Adını Feriha Koydum dizisinde ‘Emir’ karakteriyle özellikle genç kızların sevgilisi haline gelen Çağatay Ulusoy ile Yalan Dünya dizisinin ‘Çağatay’ı Hakan Meriçliler Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde düzenlenen söyleşiye katıldı.
 
Final sınavları öncesinde öğrencilerin moral bulmasını da amaçlayan şenlikte önce “Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy , dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ve oyuncu Barış Kılıç öğrencilerle bir araya geldi. Dizi ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy ve Aksoy dizinin başarısının sırlarını ile hayata dair izlenimleri ve mesleki deneyimlerini paylaştı.

Canlandırdığı ‘Emir’ karakteriyle büyük ilgi gören  genç oyuncu Çağatay Ulusoy’u ve “Yalan Dünya”nın Çağatay’ı Hakan Meriçliler’i izlemek için konferans salonunu tıklım tıklım dolduran hayranları izdihama neden oldu.   

OYNAMAYACAĞIM BİR ROL YOK
Yurtdışında oyunculuk eğitimi almak istediğini söyleyen Çağatay Ulusoy, çeşitli projelerde yer almayı hedeflediğini belirtti. Önümüzdeki günlerde yeni bir aşk dizisiyle ilgili bir proje bulunduğunu ifade eden Ulusoy, “Asla oynamam diyemeyeceğim bir rol yok, işimi yapmaktan çok mutluyum, o kadar çok işimi seviyorum ki özel hayatıma zaman ayırmıyorum, benim için sadece önemli olan işim” dedi.
Yapımcı Fatih Aksoy da, “Dizilerde güzel kız, güzel erkek modası geçti, oyuncu inandırıcı değilse ve eğitim almıyorsa başarılı olamıyor, Çağdaş Ulusoy da oyunculuğunu geliştirmek için dersler alıyor, yeteneğini artırıyor” diye konuştu.
 
YALAN DÜNYA’NIN İZMİRLİLERİ
Her bölümü ilgiyle izlenen Yalan Dünya dizisinin ‘Çağatay’ı Hakan Meriçliler’in söyleşisi Yaşarlı öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.    Dizideki ‘Çağatay’ karakterinin kendine özgü replikleriyle kısa sürede izleyicilerin büyük beğenisi toplayan tiyatrocu Hakan Meriçliler, Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde öğrencilerle düzenlenen söyleşiye Dizinin Yapımcı’sı Ahmet Kayıntuğ ile birlikte katıldı. Dizide çok sayıda İzmirli oyuncu olduğunu söyleyen oyuncu Meriçliler, “Ben de İzmirliyim, buradan davet gelirse bazı bölümleri İzmir’de de çekebiliriz.” dedi. Öğrencilerin, “ Sizin dünya, 'yalan dünya' mı?” şeklindeki sorusuna Meriçliler şöyle yanıt verdi: Evet 'yalan dünya'. Hepimizin dünyasının yalan olduğu gibi. Ben varlığımı yüceltmem. Yaşadığımız hayata ufak tefek tatlar katıp, çekip gitmeye inanırım. gönlünde bir sinema filminde oynamak olduğunu da sözlerine ekleyen Meriçliler, özel yaşamı ile ilgili soruları da esprili bir dille geçiştirmeyi tercih etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla'ya yerleşmiş olmaktan çok mutluyum

Anneler Günü kutlaması alternatifleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Arşiv