Yaz kursları sergisi göz doldurdu

  • 0
  • 602
Yazı Boyutu:

KarşıyakaBelediyesi’nin açtığı yaz kursları sona erdi. Yaz aylarında tatil yerlerinegitmek yerine kurslara katılarak, farklı uğraşılar edinenler ilk eserlerininsergisini açtı. Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı Sergi Salonu’nda açılan ebru,uçak yapımı, resim ve seramik sergisi büyük beğeni topladı.  Sergi bir hafta mesai saatleri arasındagezilebilecek.

 

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez ücretsiz yaz okullarıaçtı. Farklı yaş grubunda öğrencilere ve yetişkinlere yönelik dört ayrımerkezde açılan kurslara yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Resim, gitar, ebru,ilkyardım, heykel, drama, mental matamatik, fotoğrafçılık, sinema, bilgisayar,uçak yapımı, satranç, masa tenisi, halk oyunları, uçak yapımı, basketbol,futbol gibi pek çok farklı dalda gerçekleştirilen kurslar Eylül ayı başındasona erdi. Kurslarda en büyük ilgi ise iki ayrı yerde portatif olarak kurulanhavuzlarda gerçekleştirilen yüzmeye oldu.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilenkurslar sonunda 4 dalda yapılan eserlerin sergisi açıldı. Yoğun ilgi görenaçılışta konuşan Sosyal Hizmetler Müdürü Ayfer Çalışkan, “Belediye BaşkanımızCevat Durak’ın desteğiyle bu başarı sağlandı. Katılım gösteren herkese teşekkürediyorum. Kurslarımız gelecek yıl da aynı şekilde gerçekleştirilecektir “ dedi. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv