Yaz Okulu mezunlarını verdi

  • 0
  • 575
Yazı Boyutu:

Gençlerin yaz aylarında da spordan kopmamaları için açılanÇeşme Belediyesi Yaz Okulu 2013 mezunlarını verdi. Mezun olan 326 sporcu,diplomalarını Başkan Tütüncüoğlu’ndan aldı 

Yaz tatillerinde bol miktarda boş zamanı olan gençleri,sporla tanıştırmak ve spor yapmaları için Çeşme Belediyespor’un açtığı kursprogramları, 2013 yazının mezunlarını verdi. Çeşme Meydanı’nda gerçekleştirensertifika töreninde miniklere sertifikalarını Çeşme Belediye Başkanı FaikTütüncüoğlu, Çeşme Belediyespor Başkanı Aydın Cengiz ve Çeşme BelediyesiSatranç Eğitim Merkezi Başkanı Mehmet Sarısaç verdi. 1 Haziran-30 Ağustostarihleri arasında gerçekleştirilen programlarda yapmakta oldukları spordalında kendisini geliştiren gençlerin yanı sıra birçok miniğin de sporla tanıştığıbilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, bu yıl ki yaz sporokulunda 326 genci mezun ettiklerini söyledi. 

Kış okulu Ekim’de başlayacak

Gençlerin yaz tatillerinin tamamını bilgisayar başındatüketmesi yerine spor dallarına yönlendirmek amacıyla açılan kursların herdönem olduğu gibi bu yıl da başarıya ulaştığını söyleyen Başkan Tütüncüoğlu,kursların tamamen ücretsiz olduğunu belirtti. Çeşme Belediyespor 2013 Yaz SporOkulu programı kapsamında popüler branşların yanı sıra amatör olarakadlandırılan dallarda da gençlerin teşvik edildiğini ve bu dallara dayoğunlaşıldığını kaydeden Tütüncüoğlu, şöyle devam etti: “Boksta 22, Voleybolda46, yüzmede 55, basketbolda 60, satrançta 65, futbol branşında ise 73 gencimizsertifika almaya hak kazandı. Yaz mezunlarını verdik, Kış Spor Okuluprogramımız da 1 Ekim tarihinde başlayacak.”

 

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv