Yeni bir başlangıç yapacak

  • 0
  • 856
Yazı Boyutu:

Beko Basketbol liginde bu sezonistikrarsız bir grafik çizen İzmir temsilcisi Aliağa PETKİM, Cumartesi günüevinde karşılaşacağı Anadolu Efes maçında rakibini yenerek lige yeni birbaşlangıç yapmayı istiyor. Aliağa PETKİM takımı Basın sözcüsü Turgay Ceylan,yaptığı açıklamada “Anadolu Efes maçıyla galibiyetler serisi başlatmakistiyoruz. Biz yönetim olarak takımıza inanıyor ve güveniyoruz” dedi.  

Aliağa PETKİM takımı Basınsözcüsü Turgay Ceylan, takımın bu yıl sakatlıklar ve şanssızlıklarlahaketmediği bir yerde olduğunu belirterek, “Takımımız geçen hafta MersinBüyükşehir Belediyesi'ne karşı deplasmanda çok iyi mücadele ortaya koymasınarağmen 84-79 yenildi. Ancak son haftalarda takımımızın form grafiği hızlayükseliyor. Bu yükselişi skora yansıtamıyoruz. Ama Cumartesi günü Aliağa'dakarşılaşacağımız Anadolu Efes maçıyla yepyeni bir başlangıç yapacağız” dedi. 

Aliağa PETKİM taraftarının hermaça büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Ceylan, takımın yeniden başarılarkazanması için taraftar desteğinin çok önemli olduğunu kaydederek, “AnadoluEfes güçlü bir ekip ama biz bu maçı kazanarak galibiyetler serisi başlatmakistiyoruz. Yönetim olarak takımıza inanıyor ve güveniyoruz. Taraftarımız bizimen önemli gücümüz. Cumartesi günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızıyanımızda görmek istiyoruz. Aliağalı tüm spor severleri bu önemli maçabekliyoruz.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv