Zakkum Egelileri coşturdu

  • 0
  • 1.426
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi 33. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, EÜ senato üyelerinin ve öğrencilerin coşkulu katılımıyla start aldı. Açılışta her yıl geleneksel hale gelen beyaz güvercinler büyük coşku ve müzik eşliğinde gökyüzüne bırakıldı. Ardında Djlerin performanslarıyla eğlenen öğrenciler, ünlü müzik grubu Zakkum’la müzik ziyafetine devam etti.
Kampuste şenlik var dedikleri için geldiğini dile getiren Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “ Bütün bir yıl boyunca çalıştık, çabaladık, ürettik. Şimdi ürettiklerimizi seyretme zamanı geldi. 15–20 günlük bir tatil havasında geçecek olan şenliklere hepiniz hoş geldiniz. Ege Üniversitesi eğitimini kültür, sanat ve sporla birleştirmek zorunda olduğunu bilir. Öğrencilerimiz bu kavramları içselleştirmeyi bilir. Bu tür etkinlikleri sizden daha heyecanlı ve coşkuyla yaşıyoruz. 24 Mayısta sizlerin mezuniyet keplerinizi burada atmanın da coşkusunu yaşayacağız. Şenlikler bir yılın enerjisi, birikimi ve dinlencesidir. Hepinize bu eğlencenin sizleri dinlendirmesini diliyorum” dedi.
Daha sonra öğrenciler DJ’lerin performanslarıyla ardından da gençlerin sevgilisi Zakkum’un şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerinde kadar eğlendi.
Ege Üniversitesi Bahar Şenlikleri, 27 Mayısa kadar birçok aktiveyle devam edecek.İZMİR(Ege Ajans/ Ali BAYAT)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla'ya yerleşmiş olmaktan çok mutluyum

Anneler Günü kutlaması alternatifleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Arşiv