27 bin dar gelirliye Bayram müjdesi

  • 0
  • 515
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaçsahibi 27 bin 246 aileye Kurban Bayramı öncesinde 150’şer liralık yardımdabulunuyor. Sosyal belediyecilik konusundaki etkinçalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve paylaşmageleneğinin korunması çerçevesinde büyük önem verdiği “bayram destekleri”neKurban Bayramı’nda da devam etti.

Bayram öncesindeİzmir’de yaşayan 27 bin 246 “ihtiyaç sahibi” aileye toplam 4 milyon 86 bin 900liralık “Bayram yardımı” kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem yaşanacakolası izdihamları hem de yardım yapılan vatandaşların teşhir edilmesini önlemekamacıyla, bayram paralarını yine ailelerin adlarına açılan banka hesaplarınayatırdı. Yardıma muhtaç aileler, http://www.izmir.bel.tradresinden “Kurban Bayramıyardımları” bölümüne tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardımsorgulaması yapabilecek.

B
üyükşehirBelediyesi tarafından evlerine gönderilen mektubu alan vatandaşlar, kendilerinebildirilen banka şubesine giderek adlarına açtırılan hesaptan 150’er TL’likbayram yardımlarını çekmeye başladı. Yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, dargelirliler ile şehit aileleri ve gazilerin yararlanacağı bu yardımlar, bayramöncesinde kent ekonomisine ciddi bir hareketlilik de getirecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv