3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

Ege Açık Deniz Yat Kulübünün Çeşme Marina ile birlikte Çeşme Körfezinde düzenlediği Kış Trofesi 3. Ayak ödül töreni ve kokteyli Ege Açık Deniz Yat Kulübü Komodor’u Ramazan Karakundakoğlu ev sahipliğinde Çeşme Yat Clup’de yapıldı.

  • 0
  • 985
3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Açık Deniz Yat Kulübünün Çeşme Marina ile birlikte Çeşme Körfezinde düzenlediği Kış Trofesinin 4. Ayak yarışları ve 3. Ayak ödül töreni ve kokteyli Ege Açık Deniz Yat Kulübü Komodor’u Ramazan Karakundakoğlu ev sahipliğinde Çeşme Yat Clup’de yapıldı.

EAYK kış trofesi Yat yarışlarının 4. ayağı İki gün sürdü. Bu yarışları Yarış komitesi Başkanı Eşref Uzun ve hakemler Mehmet Besçeli, Naki Başıbüyük, Gülden Özkan, Salih Altan Demir yönetti. Yatlar için uygun rüzgarın olduğu yarışlar çok çekişmeli geçen yarışlar sonunda IRC A 1 Sarı katagoride Arkas Blue Moon birinci, Toxic ikinci, Eshquia üçüncü oldu. IRC A 2 Yeşil kategorisinde Socar Coy Lemon birinci, Jumbo Jet ikinci, C For C üçüncülüğü kazandı. IRC A 3 Turuncu kategorisinde Yeniçeriler birinci olurken, Zamazingo ikinci, Dalan Quattro 4 ise üçüncülüğü elde etti. IRC B 1 Gri kategorisinde Nemo Balspor birinci, Ankara Yelken Spor ikinci, Duygu 7 ise üçüncülük kupasını kazandı. IRC B 2 Kahverengi kategorisinde Yankı 2 birinci, Jazz ikinci, Allegro üçüncülük kupasını kaldırdı. Destek Beyaz kategorisinde ise Chess Chelsea birinci, Wave Mondiale Vgl Sailing Team ikinci, Bellablue üçüncü olurken ilk üçe giremeyen tüm teknelere ise “Ben de katıldım Kupası” verildi.
EAYK denizcilik kitabları armağan projesi olarak Kupalar ile beraber Özgür Inam tarafından yazılan Güneşe Yelken kitabı armağan edildi. Kupalar yarışa giren en olgun yelkenciler tarafından dağıtıldı. Gece boyunca eylenen Yelkenciler Kış Trofesi 5. Ayağı İzmir Foça arasında yapılacak yarışlarda buluşmak üzere sözleştiler.
Tören fotoğraflarına gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Arşiv