Bayraklı Erzurum günlerine hazırlanıyor

  • 0
  • 635
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum İlini SevenlerYardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yöre derneklerinin başkanlarına ziyarettebulundu.

Her zamanyanındayız
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum iliniSevenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşengecede Bayraklıda bulunan Erzurumlu yöre dernekleriyle birlikte toplantıyakatıldı. Bayraklı Belediyesi kurulduğu ilk günden beri tüm derneklere eşityaklaşmıştır. “Biz her zaman herkesin ve herkesimin belediyesi anlayışıylahizmetlerimizi Bayraklıda sürdürdük” diyen Karabağ, “16, 17 ve 18 Kasımtarihlerinde Bayraklı’da Erzurum günleri etkinliğini sizlerin katılımı ve destekleriylegerçekleştireceğiz” dedi.

Gecelerin sürprizi İbrahim Erkal

Bayraklıdaüç gün boyunca sürecek Erzurum Günleri etkinliğinde final gecesinde Erzurumlusevilen sanatçı İbrahim Erkal gelecek. Toplantıda bulunan tüm Bayraklı Erzurum yöredernek başkanları Başkan Hasan Karabağ’ın 4.5 yıllık Belediye Başkanlığısüresince her zaman yanında olduklarını bizde Erzurum ili sevenler derneğibaşta olmak üzere tüm Erzurumlular olarak her zaman Başkanımız Hasan Karabağ’ınarkasında olduklarını belirtiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv