Konak Rotary, Rotaract ve Interact Kulüplerinden Bin fidanlık koru

  • 0
  • 633
Yazı Boyutu:

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nun Ege Orman Vakfı işbirliği ile devameden “Rotary Ormanı” projesine Konak Rotary, Rotaract ve Interact Kulüpleri binfidanlık  koru oluşturarak destekverdi.  Çeşme-Ildırı’da tesis edilecek“Rotary Ormanı” içinde oluşturulan bin fidanlık “ Konak Rotary,Rotaract,InteractKorusu”nda fidan dikim töreni düzenlendi.  
 
 
EgeOrman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin, kulüp üyeleri, Konak Rotaract ve Interact Kulüpleriüyeleri ve aileleri korularını ziyaret ederek fidan diktiler.
 
Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ağaçlandırmaalanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol, Uluslararası Rotary2440. Bölge Federasyonu’nun başlatmış olduğu ve Federasyona bağlı kulüplerindestekleri ile büyüyen “Rotary Ormanı”na bin fidanla destek veren Konak Rotary,Rotaract ve Interact  Kulüplerineteşekkür etti.                                  
 
Metin Gençol, Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin’e günün anısına plaket takdim etti.  KonakRotary Kulübü Başkanı SüreyyaPerçin; Uluslar arasıRotary 2440. Bölge Federasyonu’nun başlatmış olduğu “Rotary Ormanı” nınoluşmasına Konak Rotary, Rotaract ve Interact Kulüpleri olarak bin fidanladestek vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından  Konak Rotary , Rotaract ve InteractKulüplerinin üyeleri ve aileleri fidan diktiler. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv