Uğur Mumcu kapalı pazar yerine kavuşuyor

  • 0
  • 667
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi,Harmandalı’ya girişte bulunan Uğur Mumcu Mahallesi’ne kapalı pazar yeriyapıyor.  , Yılsonuna kadar tamamlanmasıplanlanan pazaryerindeki çalışmaları denetleyen Çiğli Belediye Başkanı MetinSolak, modern ve çağdaş bir pazaryeri yaparak bölge halkının hizmetinesunacaklarını söyledi.

Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan şantiye tesisininyanında projelendirilen Uğur Mumcu pazaryerinin ihalesi tamamlandı ve yapımçalışmalarına başlandı. 6 bin 500 metrekarelik alanda projelendirilen kapalıpazaryerinde 600 tezgâh yeri bulunacak. İki yıl önce Cumhuriyet Mahallesi’ndepazaryeri yapan Çiğli Belediyesi, Uğur mumcu pazaryerini de yılsonuna kadartamamlamayı planlıyor.

Modern pazaryeri
Bölgede kurulan pazaryerinin sokak arasında ve yeteri kadar büyükolmadığını belirten Başkan metin Solak, yapılacak pazaryerinden bölgedeki dörtmahalle halkının yararlanabileceğini söyledi. Satılan ürüne göre planlaması yapılacak pazaryerinin aynı zamanda yazgüneşi ve yağmurlu havada da rahat alışveriş yapılabilmesi için kapalı olarakprojelendirildiğini ifade eden Başkan Solak şöyle konuştu; “Uğur MumcuMahallesi halkının yararlandığı sokak arasında kurulan bir pazarımızvardı.  Ancak şimdi daha steril vesağlıklı bir pazar yeri açıyoruz. Kapalı yapılacak pazaryerimizde yaz güneşi veyağmurlu havalar sorun olmayacak. Çalışmalarımız oldukça hızlı şekilde devamediyor. Pazaryerini kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Hasret Gültekin’i unutmadı

Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Arşiv