1. İzmir Oryantiring Günleri

  • 0
  • 1.015
Yazı Boyutu:

Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Konak Belediyesi’nin desteğiyle  11-13 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek olan “1. İzmir Oryantiring Günleri” için geri sayım başladı. Ekin Koleji’nde düzenlenen tanıtım toplantısın da Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Mehmet Genç, Konak Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Çiğdem İnsel, Ekin Koleji okul yönetici ve öğretmenleri ile Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Hasan Ceylan bir araya geldi. Konak Belediyesi ve Ekin Koleji işbirliği ile gerçekleştirilecek, 3 gün sürecek olan organizasyonda 10 yaşından 80 yaşına kadar yarışmacılar, harita ya da pusula yardımı ile zaman ve kurallara karşı işaretlenmiş noktaları en hızlı şekilde bulmaya çalışacaklar.
 11 Mayıs Cuma günü Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde Türk Milli Takımı’nın da spor yöneticiliğini yapmış Prof. Dr. Turgay Biçer’in onur konuğu olarak katılacağı“Oryantiringin Akademik, Sosyal ve Sportif Yaşamımızdaki Yeri” başlıklı bir sempozyum gerçekleşecek.
 12 Mayıs günü Ekin Koleji ve Seyrek Beldesini içine alan bir arazide sürat oryantiringi, ardından gece ise İzmir Fuar Alanı’nda gece oryantiringi düzenlenecek. son gün olan 13 mayıs Pazar günü Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yapılacak olan şehir oryantiringinin ardından dereceye girenler madalya ve kupaların yanı sıra sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv