1 LİRAYA ÇOCUK TİYATROSU

  • 0
  • 544
1 LİRAYA ÇOCUK TİYATROSU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat’ın düzenlediği bu hafta gösterimi olan üç oyun bulunuyor. İlgi çekici konuların yer aldığı oyunlarda, çocuklara sosyal mesajlar da veriliyor.
        
18 Haziran’da Fuar Gençlik Tiyatrosu’nda gösterimi olan ‘’Size Bir Masalımız Var’’ oyunu çocuklara masal kitabı ve kitap okuma alışkanlığının sevdirilmesini amaçlıyor. Saat 11.00 ve 14.00’te iki seansı olacak oyuna girişler ise ücretsiz yapılacak.
       
18 Haziran’da gösterimi olan bir diğer oyun ‘’Ezi’nin Pasta Savaşı’’ tiyatrosu İzmir Sanat’ta izleyicisi ile buluşacak. Saat 11.00, 13.00 ve 15.00 olarak üç seanstan oluşan oyunda, çocuklara ağaçları korumanın önemi ve gerekliliği anlatılacak. Giriş ücreti ise 1 TL olarak belirlendi.
       
21 Haziran, 28 Haziran ve 5 Temmuz tarihlerinde saat 11.00 ve 14.00’te iki seans olarak İzmir Sanat’ta ‘’Sihirli Giysi’’ oyunu gösterime sunulacak. Giriş ücretinin 1 TL olduğu oyunda, çocuklara güç sahibinin gerçekleri değiştiremeyeceği anlatılacak.  Girişlerin ücretli olduğu oyunlarda, biletler İzmir Sanat ve İsmet İnönü Sanat Merkezi gişelerinden temin edilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv