1 Mayıs Birlik ve Beraberlik İçerisinde Kutlandı

Çiğli Belediyesi’nde görevli işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Çiğli Belediye binası önünde düzenlenen törende buluştu. Belediye çalışanları, şarkılar söyleyip, sloganlar atarak 1 Mayıs coşkusuna dahil oldu.

  • 0
  • 490
1 Mayıs Birlik ve Beraberlik İçerisinde Kutlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nde görevli işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Çiğli Belediye binası önünde düzenlenen törende buluştu. Belediye çalışanları, şarkılar söyleyip, sloganlar atarak 1 Mayıs coşkusuna dahil oldu. Törene, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, DİSK Genel İş 5 No’lu sendikası iş yeri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Arslan, belediye önünde toplanan coşkulu işçilerle halay çekerek İşçi bayramını kutlayan sloganlar attı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Başkan Arslan ve belediye çalışanları Gündoğdu Meydanı’ndaki kutlamalara katıldı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün işçilerin ve tüm emekçilerin en anlamlı bayramı olduğuna, en büyük değerin de emek olduğuna değinen Başkan Arslan, "Biz sosyal demokrat bir anlayış içerisinde toplu sözleşmemizi imzaladık. Temsilci arkadaşlarım, şube başkanımla beraber emekçi dostlarımızın haklarının korunması noktasında toplu sözleşmemizi en iyi şekilde sonlandırdık.  Hayırlı uğurlu olsun. Alın teriyle, emeğiyle üreten, özveriyle çalışan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, demokratik hak ve taleplerin yerine getirildiği, daha aydınlık yarınlar diliyorum.” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv