1 Mayıs hatırası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü işçilerle birlikte meydanda kutladı.

  • 0
  • 453
1 Mayıs hatırası
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü işçilerle birlikte meydanda kutladı.

Tüm dünyada kutlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda onbinlerin katılımıyla coşku içinde kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Gündoğdu Meydanı’na gelerek kutlamalara katıldı. İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kocaoğlu, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladı. Alanı dolduran İzmirliler, Başkan Kocaoğlu ile fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.
 
Barış ve huzur
"Emekçinin, işçinin ve emek hakkı için mücadele edenlerin bayramı" olarak tanımladığı 1 Mayıs'ı en içten dileklerle kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, “İzmir yine 1 Mayıs’ı en özgür bir biçimde, barış ve huzur içerisinde, bayram gibi kutluyor. Dileğimiz, 24 Haziran seçimlerinin de hem emekçilerin hem de Türkiye’nin kurtuluşu olmasıdır. Bu dilekle tüm emekçi kardeşlerimin İşçi Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şeflerle lezzet turu

23 Nisan coşkusu İzmir'i sardı

İzmir’den COP31’e güçlü mesaj

Uysal koyunlar olmak yerine yaramaz keçiler olun

Ot Festivali’nin görkemli korteji ve 23 Nisan gururu bir arada

Bizim için en güzel bayram çocuklarımızın neşesidir

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg