100 yıllık çınara Başkan morali

  • 0
  • 1.073
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentintarihi spor kulüplerinden Ülküspor’un 100. kuruluş yıldönümü kutlamasınakatıldı. Kültürpark Göl Gazinosu’nda düzenlenen kutlamada davetlilere seslenen BaşkanKocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak spor kulüplerine olanakları çerçevesindeve yasaların elverdiği koşullarda destek olduklarını hatırlatarak şunlarıkaydetti:

“İzmir’in tarihi ve güzide kulüplerinden Ülküspor’un 100. yılbuluşmasında sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Her kulüp, Süper Lig’eçıkmak ve bulunduğu pozisyondan daha iyi bir konuma gelmek ister. Bunlarçabayla, emekle olur. Göreve talip olan, kulübün yaşaması için fedakarlıkederek, maddi manevi destek veren tüm camiaya teşekkür ediyor, saygılarımısunuyorum”

 
İzmir’in tarihi, doğası ve güler yüzlü insanlarıyla enyaşanılacak kentlerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Sporkulüplerimize daha çok destek vermek durumundayız. Bu kentin kalkınması ve 4milyon 80 bin hemşehrimizin lokmasını büyütmek için 10 yıldır çalışıyoruz, 5yıl daha sizlerin de desteğiyle özveriyle çalışacağız. Diğer kulüplerin olduğugibi Ülküspor’un da yanında olacağız ve yasaların elverdiği her türlü. desteğivermeye hazırız” diye konuştu. Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan ile CHP İzmir İlBaşkanı Ali Engin’in de katıldığı gecede konuşan Ülküspor Başkanı Murat Çiloğluise, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yoğun programı arasındakendilerine vakit ayırmasından onur duyduklarını belirtti. Çiloğlu, en büyükhedeflerinin futbol takımlarını profesyonel lige taşımak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılar hep birlikte kutlamapastasını kesti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv