100 yıllık dostluk şerefine

Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin yüzüncü yıldönümü, nedeniyle düzenlenen Japon Yemekleri Haftası Swissôtel Büyük Efes Aquarium Mezzez & Gril Restoran'da başladı.

  • 0
  • 247
100 yıllık dostluk şerefine
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes İzmir’de Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin tesisinin yüzüncü yıldönümü nedeniyle Aquarium Mezzez & Gril Restoran'da Japon Yemekleri Haftası başladı.

Japon Mutfağı’nın en özel seçkileri, Japon konuk Şef Mitsuru Imata’nın sunumları ile ilk gecenin misafirleriyle buluştu.HIS Travel ve PSD TUR- Senem Hakyemez desteğiyle gerçekleşen etkinlikte HIS Travel yetkilisi Shuri Endo Deguchi'nin konukların isimlerini Japonca yazdığı kağıtlar ve kağıt katlama sanatı Origami örnekleri dağıtıldı. İsteyen konuklar ise giydikleri japon kıyafetleriyle günü ölümsüzleştirdiler.
Swissôtel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol, "Türkiye ve Japonya’nın 100 yıllık dostluk ve iş birliği yolculuğu kapsamında 10-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Japon Mutfağı’nın en özel seçkileri, Japon konuk Şef Mitsuru Imata’nın sunumları ile misafirlerle buluşmaya devam ederken, hafta boyunca kültür atölyeleri gerçekleşecek" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri’ne başvurular başladı

Köyde Şenlik Var

Söz Verdik, 15-0 Yaptık

Kent Konseyleri Bornova’da buluştu

Lozan bir zaferin anıtıdır

İzmir’de karavan parkı sayısı artıyor