102. yıl anısına  “Bereketli Anne Tarifleri”

2018- 2019 yılı Gündoğdu Lions Kulübü Başkanı Turizmci Nurdan Pakoğlu’nun Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin 102. Yılı anısına geçtiğimiz yıl hazırladığı, ancak yaşanan pandemi nedeniyle dağıtımı ertelenen  “Bereketli Anne Tarifleri- Yaşayan Tarifler” adlı yemek kitabı okurlarıyla buluştu.

  • 0
  • 12.144
102. yıl anısına  “Bereketli Anne Tarifleri”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2018- 2019 yılı Gündoğdu Lions Kulübü Başkanı Turizmci Nurdan Pakoğlu’nun Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği’nin 102. Yılı anısına geçtiğimiz yıl hazırladığı, ancak yaşanan pandemi nedeniyle dağıtımı ertelenen  “Bereketli Anne Tarifleri- Yaşayan Tarifler” adlı yemek kitabı okurlarıyla buluştu. 162 sayfalık kitapta 200’ei yakın yemek, tatlı ve meze tarifleri yer alıyor. Editörlüğünü ve yayına hazırlanması Sibel Önbaş, kapak ve sayfa tasarımı Gökçe Deniz İber imzası taşıyan kitaba sahip olabilmek için Lion olmak gerekiyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen devir teslim töreninde öncelikle kulüp üyesi arkadaşlarına ve gecenin konuklarına kitabını imzalayan Nurdan Pakoğlu, başkanlık görevine başlarken kendince gerçekleştirmek istediği hizmetleri ve çalışmaları kafasında belirlediğini söyledi. Pakoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz hizmetler ve gönüllü çalışmalar dışında kalıcı bir çalışma olsun istedik. Hepimizin var olma nedenimiz annelerimiz ve mutfak kültürümüze hayranlığımız ilham kaynağımız oldu. Gelen her bilgi ve anne fotoğrafında geçmişe yolculuk yaptık, andık, mutlu olduk.  Annelerimizin marifetli ellerinden bizler için pişmiş  özel  yaşayan tariflerimiz, şimdi de çocuklarımız için pişecek. Hepsi yıllardır hayatımızda olan yemeklerimiz, mis gibi kokuları ve enfes lezzetleri ile çocukluğumuzun, ailelerimizin, sevdiklerimizin ve annelerimizin simgesi. Kitabın doğmasında katkıları olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv