11.11.2011’de şaire doktor eş

  • 0
  • 7.112
Yazı Boyutu:

Balçova Belediyesi Kültür Müdürü şair Ertuğrul Keskin ile  Dokuz Eylül Üniversitesi Halk Sağlığı doktorlarından Hatice Şimşek’te  11.11.2011 diyenler arasında yerini aldı ve  aile arasında düzenlenen mini bir törenle yaşamlarını birleştirdi.
Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen nikahta çiftin tanıklıklarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Didem Sevenoğlu ve Serap Civaler Mıçılı üstlendi. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın nikah akdini yerine getirmesinin ardından CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu nikah defterini gelin Dr. Hatice Şimşek’e verdi. 
Kupon imzalı damatlık ve Cazibe Tuna imzalı gelinlikle şıklık yarışında olan çift, balayı tatili için Köyceğiz’i tercih ettiklerini söyledi.


Alaattin Yüksel, Didem Sevenoğlu, Serap Civaler Mıçılı, Hatice-Ertuğrul Keskin, Mehmet Ali Çalkaya, Aziz Kocaoğlu, Mustafa Moroğlu


Alattin Yüksel, Mehmet Ali- Fatma Çalkaya, Nazlı Ece, Tuba Yılmaz, Sinem Doğanay, Simge Yılmaz, Özlem Peker


Dilara – Ünal Ersözlü, Namık Kuyumcu- Aylin Önder, Hüseyin- Şayan Saygılı, Semra- Serhat Kayacan


Duygu- Özcan Durmaz, Cenap- Elçin Türksavaş, Adem- Gürhan Kargı,  Sevnaz , Ela Naz Şahin

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sel Eczanesi 15 yaşında

EİB Moda Tasarım Yarışması

Novamer Otomotiv Açıldı!

Bridge of Hope galası

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Sanat ve Edebiyat Şövalyesi

“İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler” ödüllendirildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg