Işıkkent Eğitim Kampusü 13 Eylül 2010 Pazartesi günü gerçekleştirilen Açılış Töreni ile 20102011 eğitim-öğretim yılına tüm kademedeki öğrencileriyle merhaba dedi. Tören için sabahın erken saatlerinden itibaren okul bahçesini dolduran öğrenciler kadar velilerin de heyecanı görülmeye değerdi. 20102011 öğretim yılına 593e ulaşan öğrenci sayısıyla başlayan Işıkkent Eğitim Kampusü, yeni eğitim-öğretim yılını, genişlemiş bir akademik kadroyla karşıladı.
Açılış konuşmasını yapan Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman; Işıkkent, bu yıl 13. açılış töreni ile yeni bir eğitim-öğretim yılına merhaba diyor. Her yıl yeni öğrencileriyle ve kadrosuyla gelişmeye, büyümeye devam eden Işıkkent Ailesi için 20102011 eğitim-öğretim yılının da başarılı bir yıl olacağına inanıyorum dedi.
Işıkkent Eğitim Kampusü Genel Müdürü Okan Sezer yaptığı konuşmada; kampus öğrenci sayısında son 5 yılda %80 oranında büyüme gerçekleşmesinin bir tesadüf olmadığını, bu büyümenin vizyonu ve yaklaşımlarıyla evrensel eğitime model olma yönünde başarıyla yürümekte olan Işıkkent Eğitim Kampusüne gösterilen talebin en somut göstergesi olduğunu dile getirdi. Eğitim sistemine ve okulun hedeflerine değinen Sezer; Nitelikli bir eğitim için gerekli olan her türlü alt yapı ve kaynağa sahibiz. Önümüzde hiç bir engelimiz yok. Yapmanız gereken tek şey öğretmenlerinizle birlikte eğitim hedeflerimize odaklanmak, üretmek ve gerçekleştirmek diyerek öğrencilere seslendi.










