143 Uğurlu yuvadan uçtu

  • 0
  • 6.595
143 Uğurlu yuvadan uçtu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2014- 2015 eğitim öğretim döneminde kapılarını açan Bornova Uğur Okulları ilk mezunlarını uğurladı. 143 mezun öğrenci için Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Varmar Mötbe Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Törenine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Ege Bölge Koordinatörü Yücel Yücel’in yanısıra mezunların velileri ile davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende öğrencilere hitap eden Okul Müdürü Çağdaş Çağlar, 1968 yılından bu yana eğitime hizmetleri ile katkı sağlayan bir kurumun parçası olarak eğitim dünyasına merhaba dediklerini  ve dershane ve özel okul eğitimini birlikte sunduklarını söyledi. Heyecan içinde bir yılın nasıl geçtiğini anlamadıklarını belirten Çağlar, onları yüksekokullara uğurlarken hüzünlü, bir o kadar da mutlu olduğunu belirterek üniversite eğitimlerinde başarılar diledi.
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Ege Bölge Koordinatörü Yücel Yücel ise, dört yıllık lisenin son bir yılını birlikte geçirdiklerini ve Uğur Okullarını birlikte olgunlaştırdıklarını söyledi. Yücel, “Sizleri bir üst eğitime uğurluyoruz. Eminim ki buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içinde bulunuyorsunuz. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat yolunda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Dilay Çelik, Yücel Yücel, Çağdaş Çağlar, Fadime Emiral,  Şevval Palabılık, Ülkü Moğultay


Okul birincisi Dillay Çelik, ikinci Fadime Emiral ve üçüncü Şevval Palabıyık’ın diploma ve ödül verilmesinin ardından öğrenciler alkışlar arasında diplomalarını aldı ve keplerini havaya attı.

Acısıyla – tatlısıyla anılarını ve sıralarını paylaştıkları arkadaşlarıyla ilerleyen yaşam süreçlerinde de birbirlerini unutmamak üzere vedalaştılar. Sahnede yaşanan duygusallıklar, kokteylde de sürdü.
 
Ece Karaağaç, Kardelen Yüksel, Ayten Erünsal
Aslı Arabacı, Ekin Çelik, Dilara Çalım
Ece Tüzgen
Meltem Kırbaş, Başak Özer, Simla Özyurt, Fatma Öztürk
Türkü, Ufuk Doğan
Zeynep Gökçe Ayaz
Özge Turgut, Ataç Tan, İzem Uçkan, Barkın Coşkun, Rengin Yılmaz
Melda Köseoğlu, Nida Arseven, Gül Yekta Demirel
Habibcan Toksöz, Beril Toprak, Pınar Dinçer, Muhterem Hoşer, Ali Göktuğ Dinçer
Fadime Emiral Şevval Palabıyık
Mihriban, Süleyman Coşkun, İçten- Teoman Önaldı, Barkın, Bartu Coşkun
Mehmet Turgut, Güler Tuncay, Özge, Füsun Turgut

Ekin Suna, Dilara Davudoğlu, Tan Helvacıer, Elif Özer, Nihan Toparlak

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv