1800 Öğretmen Adayı Diplomalarını Aldı

  • 0
  • 670
1800 Öğretmen Adayı Diplomalarını Aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi 2014-2015 Eğitim Yılı mezunlarını, Tınaztepe Yerleşkesi’ndeki Amfi Tiyatro’da yapılan törenle uğurladı. Buca Eğitim Fakültesinden mezun olan bin 800 öğrenci ve ailelerinin yanı sıra törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Recep Yaparel, Dekan Prof. Dr. Süleyman Başlar ve fakülte öğretim üyeleri katıldı.

Buca Eğitim Fakültesi’ni birinci olarak bitiren İlhan Yaşik mezunlar adına yaptığı konuşmasında, ‘Bizler üzerimize düşeni yaparak bugün mezun oluyoruz. Ailelerimiz, eğitim hayatımız boyunca bizlere yaptığı harcamaları artık torunları için harcayabilecekler. Bundan sonra meslek hayatımıza bir an önce adım atıp, ailelerimize destek olmak istiyoruz. Ben öncelikle inşaat işçisi olan babama, sevgili eşime ve oğluma bana gösterdikleri anlayış ve destek için teşekkür ediyorum. Değerli hocalarımıza, bizlere verdikleri emek için teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarımı kutluyorum’ dedi.

Buca Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Başlar, mezunların Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunu olmaktan gurur duymaları gerektiğini belirterek, ‘Bugün sizler ülke eğitiminin birer parçası olmak üzere ayrılıyorsunuz, hocalarınızın verdiği eğitim ve bilgilerle görev aldığınız her yerde pırıl pırıl öğrenciler yetiştireceğinize inanıyorum. Ailelerinizin emeklerini ve sizlere olan güvenini, meslek hayatınızda göstereceğiniz özverilerle taçlandıracağınızı biliyorum. Öncelikle sizleri yetiştiren ailelerinize ve emek veren hocalarınıza teşekkür ediyor, hayatınız boyunca ilkeli, dürüst ve başarılı olmanızı diliyorum’ diye konuştu.

Mezunlara hitap eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse ise ‘Bizler mühendis ve tabip olarak başladığımız meslek hayatlarımıza, şimdi hocalarınız olarak devam ediyoruz. Ancak sizlerin formasyon eğitimi almanız önemli bir artınızdır. Aldığınız eğitimle daha bilinçli öğretmenler olacağınızı düşünüyorum. Sizlerden beklentimiz; Atatürk ilkelerinin ışığında geleceğimizi kuracak öğrenciler yetiştirmenizdir. Ailelerinizi ve hocalarınızı siz değerli gençleri yetiştirdiği için kutluyor, meslek hayatınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Fakültede dereceye girerek mezun olan öğrenciler belgelerini, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Recep Yaparel ve Dekan Prof. Dr. Süleyman Başlar’dan alırken, bölümlerden dereceye girenler mezuniyet belgelerini fakülte dekan yardımcılarından aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv