19 Mayıs'a özel Rap şarkı; Gücünü Göster

10 Parmağında 10 Marifet olan İzmirli gençler Atamızın doğum gününe özel rap şarkısı hazırladı. Kendine inanan Atatürkçü gençler, hazırladıkları Rap şarkı ile tüm gençleri içlerindeki gerçek gücü göstermeye davet ediyor.

  • 0
  • 1.660
19 Mayıs'a özel Rap şarkı; Gücünü Göster
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

10 Parmağında 10 Marifet olan İzmirli gençler Atamızın doğum gününe özel rap şarkısı hazırladı. Kendine inanan Atatürkçü gençler, hazırladıkları Rap şarkı ile tüm gençleri içlerindeki gerçek gücü göstermeye davet ediyor. 

Söz ve bestesi İzmir Özel Türk Koleji 10 sınıf öğrencisi Taylan ve 12. sınıf öğrencisi Doruk' a ait olan çalışma, 'Kalk gücünü göster, sen gençsin. Pes etmesin, geleceksin!' sözleriyle tüm Türk gençlerine sesleniyor.

Müziğe olan yetenekleriyle kendilerine hayran bırakan lise öğrencileri, yaptıkları Rap çalışma ile bu özel günde tüm Türkiye'deki gençlere ulaşmayı hedefliyor.

İTK' da 19 Mayıs coşkusu bununla da bitmiyor. 19 Mayıs Çarşamba günü ekranlara taşıyor. Saat 10.30'da Youtube üzerinden gerçekleşecek canlı törenle tüm İTK Ailesi bayramı doyasıya kutluyor. 

'Gücünü Göster' Rap Şarkısı: https://www.instagram.com/p/CPAL9FMpFvt/
Youtube Canlı Yayını: https://www.youtube.com/watch?v=csZEPS6G5TA
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv