19 Mayıs'ı müzikle kutlayacaklar...

Karşıyaka Sanat Derneği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Türk Sanat Müziği Korosunun konseri ile kutlayacak. Konser, 18 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde yapılacak.

  • 0
  • 380
19 Mayıs'ı müzikle kutlayacaklar...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Davetlilerin ücretsiz olarak izleyeceği şef Mehtap Gönüldaş yönetimindeki Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu konserinde, solistler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını en güzel şekilde kutlamak için bireysel ve koro olarak sevilen eserleri icra edecek.

Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu şefi Mehtap Gönüldaş, müzikseverleri 18 Mayıs'ta yapılacak konsere davet etti ve “Müzik dolu bir gece yaşamak, Türk Sanat Müziğine doymak ve harika bir gece geçirmek ve anlamlı bayramımızı en görkemli şekilde kutlamak bu müzik şölenimize isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Davetlilere ücretsiz olan konsere çok iyi hazırlık dönemi geçirdiklerini ve solistlerin hem bireysel performanslarıyla hem de koro olarak başarılı olacaklarını ifade eden Mehtap Gönüldaş, “Korodaki tamamen amatör olan ve müzik için büyük fedakarlıklarda bulunan korodaki arkadaşlarımızı alkışlamanız için bu geceye bekliyoruz. Gecenin sonunda iyi ki gelmişiz diyecek ve harika bir gece geçireceksiniz. Çok güçlü bir müzisyen grubu eşliğinde eserlerini icra edecek olan arkadaşlarımız ve ben ve size bu konuda garanti bile verebiliriz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eyleme katılmayanları tehdit edenler belediyede barındırılmayacak

Altaylı'nın tutuklanmasını kabul edemiyoruz

Son 48 saatte 220 yangına müdahale

İZDENİZ’de imzalar atıldı

İlk Meclis Ferdi Zeyrek’i Anarak Başladı

Göztepe’nin 100. yılında gökyüzü sarı-kırmızı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg