19 Mayıs yürüyüşü

  • 0
  • 764
Yazı Boyutu:

Çiğli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, CHP Çiğli İlçe Binası önünde başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüş ve ardından düzenlenen çelenk sunma töreniyle yapıldı.
 
Çiğli Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törenin ardından, CHP İlçe Binası önünde toplanan partililer ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçtiler.  Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile partililer Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdüler. Başkan Solak ve İlçe Başkanı Gültekin burada Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.
 
Başkan Metin Solak, Ulusal kurtuluş savaşının yapıldığı bu önemli günde ciddi bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Mustafa Kemal’in benim doğum günüm 19 Mayıstır dediği bu gün bizim için çok değerli ve anlamlıdır. Türkiye Cumhuriyetinin bağrından kopan Mustafa Kemaller bu cumhuriyetin koruyucusu olacaktır” dedi.
CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin de karanlıktan aydınlığa ilk adımın atıldığı bu önemli günde, 19 mayıs meşalesini kimsenin söndüremeyeceğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv