2. kuruluş yıldönümünü, Girişim Kampüsü Ödülleriyle taçlandırdı

  • 0
  • 4.617
Yazı Boyutu:

Liyakat Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği'nin 2’nci Kuruluş Yıldönümü, Girişim Kampüsü Projesinin ödül töreniyle taçlandırılarak, büyük bir organizasyonla, Cumartesi aksamı İzmir Hilton Oteli’nde bir gece ile kutlandı.
Genç girişimcilerle, iş dünyasının biraraya geldiği gecede, sahneye yine öğrenci  gençlerden oluşan müzisyen girişimci topluluğu çıktı. Liyakat üyeleri, İzmir medya, sanat ve toplum hayatının tanınmış isimleriyle İzmir ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden birçok işadamının yer aldığı yıldönümüne, 500 e yakın davetli katıldı.
Liyakat Başkanı Berkay Eskinazi,  dernek olarak genç girişimcilerin arkasında olduklarını, desteklerinin her zaman onlarla olduğunu söyledi. 2 yılı geride bırakan LİYAKAT’ın başarılı  bir  sivil  toplum  örgütü performansı sergilediğini, derneğin güçlü  ve  saygın bir kurumsal kimliğe ulaşmasının tüm yönetim ve  üyelerinin  güçbirliği  içinde çalışmasının eseri olduğunu belirten Eskinazi, “Bu gece vesilesi ile başarılarla dolu geçen 2 yılın onurunu ve gururunu Liyakat üyeleri ve konuklarla paylaşmanın kendilerine ayrı bir mutluluk ve heyecan verdiğini belirten Liyakat Başkanı, 1. yılı Emek Pişti Haydi Sofraya ile, 2. yılı da Girişim Kampüsü Projesiyle taçlandırmanın gurunu yaşadık” dedi.
Gecede. 2. kuruluş yıldönümünün yanısıra Girişim Kampüsü Projesi ödül töreni heyecanı da yaşandı. Sırasıyla, 10 bin, 7 bin, 5 bin ve jüri özel ödülünün 2'şer bin lira olduğu ödül töreninde,  1.'liği 'Sıradışı Açık Arttırma' Projesiyle Aykut Yıldız, 2.'liği 'Hamsi Finger' ile Dilek - Gürkan Gediz,  3.'lüğü 'Hurma Zeytin' ile Yeşim Tunçer,  Jüri Özel Ödülünü ise 'Basit İşler Platformu' ile Begüm Yıldırım, 'Oto Sağlık - Kaza Yeri Bildirim' ile Sadık Kılıçarslan aldı.
2. Yıl pastasının onur konukları ile birlikte kesilmesinden ardından gecenin anısına Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rana Kesken'e, İşletme Bölüm Başkanı Prof Dr. Haluk Souer'e ve proje ortaklığındaki üniversite akademisyenlerine plaket verildi.

Fatih- Emine Özfatura, Temel Aycan Şen, Özgür Yasemin, Deniz Erelçin, Ebru Görgülü,  Esra Boyacıoğlu, Gülören Altın

Papatya Şenol, Gözde Keskin, Özlem Akdaş, Işılay Saygın, Berkay Eskinazi, Burcu Kutlukaya,  Sinem Özusta, Engin Deniz Eriş, Pınar Atınç

Yonca İpek, Berrin Günay, İnci Mutluer, Gül Hızver, Figen Amasya, Haluk Mesci, Deniz Abalıoğlu, İrem Pehlivanoğlu

İlkin Yöyen, Emine Öğmen, Nalan Akdemir, Gülçin Güloğlu, Erol Paksu, Saniye Akgünlü, Sinem Özusta, Gülşen Altın, Hale Erdem Toyman

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv