2. Lig Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları başladı

  • 0
  • 1.616
Yazı Boyutu:

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen 2. Lig Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları, İzmir Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.
 
İzmir Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen 2. Lig Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları’nın ev sahibi oldu. Gaziemir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun desteği ile düzenlenen turnuvaya Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 5 takım katılıyor.
 
Mücadele dostlukları pekiştirmeli
Turnuva açılışında söz alan Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş yaptığı konuşmada, “Bir üniversite öğrencisinin başarısı, aldığı eğitim ile akademik dünyaya yapacağı katkılar ve mesleki kariyerinin parlaklığı kadar sosyal sorumluluğu, kültür birikimi ve sportif aktivitelerinden meydana gelen bir bütündür. Bu nedenle üniversiteler arası dostluğu pekiştiren, sosyal ve sportif hayatınızı renklendiren bu turnuvanın en güzel şekilde tamamlanmasını, sahada centilmenlik şartları içinde ortaya koyduğunuz mücadele ruhunuzun aranızda gelişecek dostlukları pekiştirmesini diliyorum” dedi.   
 
Dokuz Eylül Üniversitesi ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi arasındaki mücadele ile başlayan turnuva, 1 Aralık 2012’de yapılacak olan şampiyonluk maçı ve kupa töreni ile sona erecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv