2. Nostalji Ligi’ne muhteşem final

  • 0
  • 766
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen 2. Nostalji Ligi nefes kesen final karşılaşmasıyla sona erdi. Karşıyaka’dan müsabakalara katılan Gazi Spor, Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı’nın da oynadığı Kaymakamlık takımını 2 – 0 yenerek şampiyon oldu. Yoğun ilginin olduğu final müsabakasını büyük heyecanla izleyen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, haftalardır devam eden müsabakaların ilçede büyük merakla takip edildiğini söyledi.
İlkinin ilçede büyük heyecan yaratması üzerine ikincisi düzenlenen Nostalji Ligi 9 hafta boyunca ilçede büyük ilgiyle izlendi. 35 yaş ve üstü futbolcuların oynadığı, toplam 18 takımın kıyasıya mücadele ettiği ligin final haftasında kupayı kaldıran takım Karşıyaka takımı olan Gazi Spor oldu. Tribünlerin tamamen dolduğu maçın başlama vuruşunu Başkan Metin Solak yaparken, maçın skoru 2 – 0 gerçekleşti. Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı’nın da top koşturduğu Kaymakamlık takımını yenen Gazi Spor, tüm takımların sporcuları ve ailelerin de katıldığı görkemli bir törenle kupasını havaya kaldırdı.
 
Heyecan dorukta
İkinci kez düzenlenen Nostalji Ligi’nin Çiğli’de büyük heyecan yarattığını belirten Başkan Metin Solak, sporseverleri bir potada buluşturmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.  Çiğli halkının bu tür sportif etkinliklere yoğun ilgi göstermesinden dolayı kısa süre içinde ikinci turnuvayı düzenlediklerini belirten Başkan Solak, bir sonraki turnuvanın Mayıs ayında düzenleneceğini söyledi. Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü: “Nostalji turnuvası belirli bir yaşın üstündekileri aktif spora yönlendirdiği için büyük beğeni topladı ve destek gördü. Final maçında da ilgi oldukça yoğun gerçekleşti. Bundan sonra bir bahar turnuvamız olacak, bir de sonbahar. Her sene 2 kez turnuva düzenleyeceğiz. Turnuvalarımızın futbol anlamında Çiğli’de önemli boşluğu doldurduğuna inanıyorum. Bundan sonra spor etkinliklerine verdiğimiz katkımız artarak devam edecek. Çiğli Halkını bu güzel etkinliklerde buluşturmaya devam edeceğiz.”
2. Nostalji Ligi
1.Gazi Spor
2.Kaymakamlık
3.Güzeltepe Spor
4.Çiğli Esnaf Kefalet

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv