2009 Türkiye eTwinning Kalite Ödülü Çamlaraltı'nın

  • 0
  • 1.950
Yazı Boyutu:

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin Şubat 2009’da katıldığı Yaşamboyu Öğrenme Programları dahilindeki  eTwinning Projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı ve 2009 Türkiye eTwinning Ulusal Kalite Ödül Töreni İzmir Atatürk Lisesi’nde yapıldı.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Okul Gelişim Koordinatörü Ülkü Gürsoy tarafından 2008-2009 öğretim yılında gerçekleştirilen  “Deniz Bizi Birleştirir” isimli proje müfredata entegre edilebilme özelliği, proje tabanlı eğitimi destekler nitelikte olması ve belirlenen tüm kalite kriterlerine uygun olarak Türkiye’de yapılan ilk eTwinning projesi olması nedeniyle Ulusal Kalite Ödülüne layık görüldü. Gürsoy’a ödülünü İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon Şube Müdürü Zahide Mutlukan verdi. Mutlukan böyle önemli bir ödülü İzmir’de vermekten büyük onur duyduğunu, Ülkü Gürsoy’un uluslararası proje çalışmalarındaki başarılarını takip ettiğini ve bundan sonra da başarılı projeler üretmeye devam edeceğine emin olduğunu sözlerine ekledi.

Ankara’dan bu toplantı için gelen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü ve Proje İdarecisi Abdurrahman Güzel, Proje Koordinatörü Mehmet Muharremoğlu, Proje Uzmanları Mehmet Fatih Döğer ve Mustafa Hakan Bücük İzmir’in okullarından katılan öğretmen ve yöneticilere eTwinning projesi hakkında geniş bilgi vererek sunumlar yaptılar. Çamlaraltı Koleji’ni ve Ülkü Gürsoy’un yaptığı projeyi tüm İzmir okullarına örnek göstererek bundan sonra da İzmir’den böyle kaliteli projeler çıkacağına inandıklarını belirttiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv