2014'DE AVRUPA REKORU KIRDI

  • 0
  • 820
2014'DE AVRUPA REKORU KIRDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin 23 branşta tescilli, en önemli amatör spor kulüplerinden birisiolan Bostanlıspor geride bıraktığımız yılı başarılarla kapattı. "Yeniyılda hedefler daha da büyüyecek" diyen Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy,"ilk hedef basketbolda 2. Lige yükselmek" dedi.

Yeni yılda hedeflerinin mevcut başarılara yenilerini eklemek ve futbolda dahamle yapmak olduğunu, 2014 yılında ragbi bayanlarda yenilmeden ve hiç golyemeden, üstelik de "Avrupa Rekoru" kırarak Türkiye Şampiyonluğunaulaştıklarını dile getiren  Avni Erboy, mücadele ettikleri tüm branşlardabüyük başarı sağladıklarını ve Karşıyaka ile İzmir'in adını başarıyladuyurduklarını söyledi.

Erboy, 2014 yılının başarılarını şöyle sıraladı:
"Ragbi bayanlarda Türkiye Şampiyonu olduk. Basketbol erkek A Takımımız BölgeselLigden, 3. Lige yükseldi. Amerikan Futbol Takımımız yenilmeden Türkiye KorumalıFutbol 2. Liginde şampiyon olarak 1. Lige çıktı. Ragbi erkek takımımız BölgeselLigde hiç yenilmeden 1. Lige yükseldi. Beyzbol ve softbol takımlarımız Türkiye4.lüğünü elde etti. Sualtı Ragbi erkek A Takımımız Türkiye 5.'si oldu. Pilottakımımızı barındırdığımız Karşıyaka Starları ilk kez katıldığı
Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'nda Türkiye 5.si, büyük erkek  basketbol takımımız İzmir BüyükErkekler Liginde 3. oldu. Ayrıca, basketbol, voleybol, hentbol alt yapılarındabüyük başarılar elde ettik. Üst liglere sporcu yetiştirdik."
Sosyal Sorumluluk projelerine de imza attıklarını ifade eden Erboy, "OrganBağışı Haftası'na milli sporcularımızla katıldık. Ücretsiz İşitme EngellilerBasketbol, Otizm spor kampları açtık.  Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü'nünkampanyalarına destek verdik" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv