2015 YILI YENİ YIL MESAJI

  • 0
  • 868
2015 YILI YENİ YIL MESAJI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2014 yılını, AKP’nin yolsuzlukları ve insan hakları ihlalleriyle geçirdik. Medyanın baskı altına alındığı, gazetecilerin işten çıkartıldığı, sivil toplum örgütlerinin devletleştirilmeye çalışıldığı, iş cinayetlerinin arttığı, etnik ayrımcılığın körüklendiği, polis ve yargının AKP’ye bağlandığı, yargı kararlarının adil, tarafsız ve bağımsız verilmediği, yurttaşlarımızın yargı ve emniyet sistemine olan güven duygusunun çökertildiği, halkımızın vergi yükü altında daha çok ezildiği, kamu mallarının yandaşlara peşkeş çekildiği, hükümeti eleş¬tiren¬le¬rin ve barışçı eylem yapan protestocu¬la¬rın sindirilmeye çalışıldığı, çocukların katledildiği bir yılı daha geride bıraktık.
 
Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak demokrasi, insan hakları ve hukuk devletinden yana olan tavrımızla, yolsuzluklara, hırsızlıklara, talana, baskı ve sindirmelere karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Güçler ayrılığı ilkesi, hukukun üstünlüğü, sosyal adalet, şeffaflık ve hesap verebilirlik gibi temel ilkelerin ve toplumsal barışın egemen olduğu, tüm yurttaşlarımızın huzur ve güven içinde, insan onuruna yakışır bir yaşam sürebilecekleri bir ülkede yaşayacağımız günlerin geleceğine inanıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yolumuza devam etmekte kararlıyız.
 
Bir genel seçim yılı olan 2015’e, CHP olarak, kadro ve projelerimizle Türkiye’yi yönetmeye hazır biçimde giriyoruz. CHP iktidarında; laik, demokratik bir hukuk devletinin yerleştiği, özgürlüklerin yaşandığı, işçilerimizin ve çocuklarımızın ölmediği bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. Savaşsız, sömürüsüz ve sınırsız bir dünya umuduyla, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çocuklarımız milletimizin umut çiçekleri

EGİAD’dan 23 Nisan Mesajı

Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!

23 Nisan’da Belediye Başkanı Kaan Bağçivan oldu

Eskinazi'den 23 Nisan mesajı

Seferihisar’da 23 Nisan coşkusu

Arşiv