2016’da Burçları Neler Bekliyor?

  • 0
  • 592
2016’da Burçları Neler Bekliyor?
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Agora Alışveriş Merkezi; Yeni yıl coşkunu ziyaretçilerine yaşatmak amacıyla 24-27 Aralık tarihlerinde Agora Yeni Yıl Alışveriş Şenliği düzenledi. Birbirinden eğlenceli etkinliklerin, kampanyaların ve defilelerin gerçekleşeceği şenliğin ilk gününde ünlü astrolog Filiz Özkol’u sevenleriyle buluştu.

24 Aralık Cuma günü saat 13:00- 15:00 arası Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile “Birebir Astroloji Sohbeti” gerçekleştiren Filiz Özkol, saat 16:00’da Agora Sohbetleri’nin konuğu oldu. Söyleşide 2016 yılında bizleri nelerin beklediğinden bahseden Filiz Özkol; yıldızlar, burçlar ve astroloji ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

24 Aralık Cuma günü danışma noktasından kayıt yaptıran Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ünlü astrolog Filiz Özkol ile “Birebir Astroloji Sohbeti” fırsatı elde ettiler. Böylelikle, astroloji ve burçlara dair merak ettiklerini özel olarak Filiz Özkol’a sorabildiler. Katılımcıların yıldız haritalarını çıkartan Filiz Özkol, 2016 yılı ile ilgili yorumlarını katılımcılarla paylaştı.

24Aralık Cuma günü saat 16:00’da da Agora Sohbetleri’nin konuğu olan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2016 yılında burçları ne gibi gelişmelerin beklediği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2016 yılında burçları neler beklediğini ve 2016 yılının şanslı burçlarının hangileri olduğunu açıklayan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2016 yılının tüm dünyaya ve Türkiye’ye neler getireceğini de izleyicilerle paylaştı. 2016 yılının ilk yarısında Boğa burçlarının en şanslı burçlar olduğunu belirten Özkol, yılın ikinci yarısında ise Aslan burçlarının şanslı dönemlerine gireceklerini vurguladı. Burçları aşk hayatlarında neler beklediğini de açıklayan Özkol, her burç için ayrı ayrı 2016 yılında yaşanacak gelişmeleri de paylaştı. Ayrıca, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri astroloji ve burçlar üzerine sorularını Filiz Özkol’a yönelterek, merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 2016 yılında da alanında alanında uzman birbirinden değerli konukları Agora Sohbetlerinde ağırlamaya devam edeceklerini belirterek, 25 Aralık Cuma günü gerçekleşecek Ekonomi Üniversitesi öğrencilerinin Couture&Kostüm defilesine, 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek Manuel Reina’nın Flamenko gösterisine, 26 Aralık Pazar günü gerçekleşecek Buray Mini Konser&İmza Gününe ve Nadide Hayat filminin oyuncularıyla gerçekleşecek sohbete tüm İzmirlileri davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv