2017’ye fırtına gibi geliyor

İZMİRLİ Karpat Tekstil, mayo- bikini markası Estiva ile 2017 yazına fırtına gibi geliyor. Firma, geçtiğimiz günlerde çok özel modellerinin çekimlerini Dalyan İztuzu sahillerinde gerçekleştirdi.

  • 0
  • 756
2017’ye fırtına gibi geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİRLİ Karpat Tekstil, mayo- bikini markası Estiva ile 2017 yazına fırtına gibi geliyor. Firma, geçtiğimiz günlerde çok özel modellerinin çekimlerini Dalyan İztuzu sahillerinde gerçekleştirdi. Rus Manken Aleksanda Seriç’in giydiği mayo ve bikinilerin çekimleri 3 günde tamamlandı ve katalog hazırlığına başlanıldı.   

Ürünlerinde çok geniş bir renk ve çeşit yelpazesi bulunduğunu belirten firma sahibi Uğur Karpat, 260 parçalık koleksiyon içinden seçilen 38 modelin çekimlerinin Türkiye’nin gözde sahillerinden Dalyan’ın İztuzu sahillerinde yapıldığını, hatta bir mayo modelini ise Caretta’lara adayarak ona göre desenlendirdiklerini ve o modelin adını caretta olarak belirlediklerini söyledi. Üretimlerinin sadece bikini ve mayo olmadığını da belirten Karpat, pijama, eşofman, şortlarla 7’den 77’ye hitap ettiklerini de ekledi.

 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atıksız moda

Suudi Arabistan'da 4 Yeni Mağaza

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Arşiv