23 Nisan coşkusu 2 gün sürecek

  • 0
  • 569
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yarın Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenliktekonserler, jonglör gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisive alev üfleyen adam etkinlikleri yer alırken, miniklere pop-corn, parmak şekerve macun ikram edilecek. Kent KonseyiÇocuk Meclisi ise bayramı Perşembe günü Bayraklı’daki Ekrem Akurgal YaşamParkı’nda düzenlenecek “Çocuk Festivali” ile kutlayacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kentte coşku yaratacak.Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çarşamba günü Gündoğdu Meydanı’ndadüzenleyeceği şenlik 15.00’da başlayacak. Ayrıca Kent Konseyi Çocuk Meclisi de24 Nisan Perşembe günü Bayraklı’daki Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal YaşamParkı’nda “Çocuk Festivali” düzenleyecek.

Saat 10.00’da Kent Konseyi ÇocukMeclisi Başkanı Erenay Umay Çınar, Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği BaşkanıDr. Canan Arıtman ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Gönül Kaya’nınaçılış konuşmaları ile başlayacak festival, kukla, jimnastik, tiyatro, folklörgösterileri ve müzik dinletileri ile devam edecek. Saat 13.30 ile 15.30arasında maske, kum boyama, resim, karikatür, ebru, seramik, taş boyama vekukla yapımı atölyeleri olacak. Saat 15.30 ile 17.00 arasında sokak oyunlarıoynanacak ve festival, gökyüzüne balonların uçurulması ile sona erecek.

Bayraklı Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’na ulaşım için saat 09.00’daBuca Belediyesi önünden, İkiçeşmelik Tansaş önünden, Karşıyaka sahili Anıtönünden, Çiğli- Evka-2 Çocuk Kütüphanesi (Çekev Önü), BornovaMetro ile Altındağ EÇEV’den araç kaldırılacak. 

Gündoğdu’da bayram var
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin23 Nisan’da Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikte meydana özel oyun parkurlarıkurulacak. Konserlerin yanı sıra jonglör gösterisi, yüz boyama, kareokeyarışması, illüzyon gösterisi ve alev üfleyen adam etkinliklerinin yer aldığışenlikte pop-corn, parmak şeker ve macun ikramı yapılacak. 

Doğal Yaşam jesti
Büyükşehir Belediyesi’nin 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizleri sadece GündoğduMeydanı’ndaki şenlikle sınırlı değil. Bu hafta İzmir Doğal Yaşam Parkı’nıziyaret eden çocuklardan giriş ücreti alınmayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv