23 Nisan Coşkusu başladı

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı pandemi tedbirleri alınarak hazırlanan 7 günlük etkinlik programıyla kutluyor. Bu kapsamda Postacılar, Soğukkuyu ve Körfez mahallelerinde çocuklar için düzenlenen ilk günkü etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Şenliklerde çocuklar birbirinden eğlenceli gösterilerle doyasıya eğlendi.

  • 0
  • 376
23 Nisan Coşkusu başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı pandemi tedbirleri alınarak hazırlanan 7 günlük etkinlik programıyla kutluyor. Bu kapsamda Postacılar, Soğukkuyu ve Körfez mahallelerinde çocuklar için düzenlenen ilk günkü etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Şenliklerde çocuklar birbirinden eğlenceli gösterilerle doyasıya eğlendi.

Pandemi süresince evlerinde daha fazla zaman geçirmek zorunda kalan çocuklar, Bayraklı Belediyesinin 23 Nisan şenlikleriyle moral ve motivasyon depoladı. Şenliklerin ilk gününde Postacılar-Soğukkuyu Büyük Park ve Körfez Mahallesi'ndeki Göksel Arsoy Parkı'nda bir araya gelen çocuklar, kendileri için hazırlanan gösterileri dikkatle izledi. Etkinlik sahnesinin yanında kurulan dezenfektan ve maske standıyla da çocuklar ve aileleri sürekli ellerini dezenfekte ederek, maskelerini yeniledi. Şenliklerde zaman zaman sahneye çıkarak sihir yapan çocuklar, zaman zaman da kukla gösterileri ve masal anlatımlarına eşlik etti. Etkinlikler boyunca doyasıya eğlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşarken, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZ
"Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı" vizyon projesi ile dünya çocuklarını Bayraklı'da buluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Pandemi dolayısıyla zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ancak tüm tedbirlerimizi alarak açık alanlarda hazırlanan gösterilerle çocuklarımıza biraz da olsa moral vermek istedik. Onları eğlendirmek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hissettirmek istedik. Onların mutlu olduğunu görmek bizi onlardan daha mutlu ediyor" diye belirtti.

7 GÜN BOYUNCA 15 NOKTADA ETKİNLİK
Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açık havada tüm pandemi tedbirleri alınarak hazırlanan 23 Nisan şenlikleri 7 gün boyunca 15 farklı noktada gerçekleştirilecek. Etkinliklerde çocuklara kısa masal anlatımı, Hacivat-Karagöz oyunu, kukla, pandomim, jonglör, illüzyon, tahta bacak gibi gösteriler sunuluyor. Ayrıca Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan voleybol turnuvası, engelli çocuklara yönelik Corn Hole ve masa tenisi turnuvası, basketbol spor okulu turnuvası, jimnastik turnuvası, ayak tenisi turnuvası ile de tüm Bayraklılı çocuklara ulaşılması hedefleniyor.

MUHTEŞEM FİNAL
Aynı zamanda şenlikler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması göz önünde bulundurularak 22 veya 23 Nisan'da ise Bayraklı sahilde muhteşem bir final etkinliği planlanıyor. Bu kapsamda 7-17 yaş arası çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli aktivitelerin yer alacağı programda; penaltı atışı, survivor parkuru, bowling, halat çekme, çuval, çember, Corn Hole yarışları, basketbol maçı, uçurtma etkinliği gerçekleştirilecek. Ardından 'Mutlu Çocuk Şarkıları Konseri' ile çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacak.

ETKİNLİKLER NEREDE VE NE ZAMAN?

15 NİSAN PERŞEMBE (BUGÜN)
Saat: 14.00: Yamanlar Mahallesi - Nazım Hikmet Meydanı

Saat: 16.30 :  Mürdüm Kafe Yanı 75. yıl Park İçi – Mansuroğlu Mahallesi

16 NİSAN CUMA

Saat: 14.00 :  Ümit Boz Spor Tesisi – Çiçek Mahallesi- Alpaslan Mah.

Saat: 16.30 :  Teras Cafe – 75. Yıl Mahallesi

Saat: 14.00 – 18.00 :  Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi Opet Parkı Yanı (23 Nisan Şenlikleri Sayra & Çınar Alpgündüz Basketbol Spor Okulları Turnuvası)

14.00-18.00 : Şehit Ümit Boz Sahası (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Futbol Spor Okulları Turnuvası)

19 NİSAN PAZARTESİ

Saat: 14.00 : Yunus Keskin Parkı- Bayraklı Merkez Mahallesi

Saat: 16.30:  Ekrem Akurgal Spor Solunu Önü- Cengizhan Mahallesi

Saat: 14.00-18.00 Şehit Ümit Boz Tesisi (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Voleybol Turnuvası)

Saat: 14:00-18.00 Şehit Ümit Boz Sahası (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Özel Gereksinimli Corn Hole ve Masa Tenisi Turnuvası)


20 NİSAN SALI

Saat: 14.00:  Çınar Cafe – Osmangazi Mahallesi

Saat: 16.30: Çay Mahalle Muhtarlık Önü – Çay Mahallesi- Tepekule Mahallesi

Saat: 14.00-18.00: Şehit Ümit Boz Tesisi (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Jimnastik Turnuvası)

21 NİSAN ÇARŞAMBA

Saat: 14.00: Doğançay Köy Meydanı – Doğançay Mahallesi

Saat: 16.30: Barış Manço Parkı- Manavkuyu Mahallesi- Adalet Mahallesi

Saat: 14.00-18.00: Şehit Ümit Boz Sahası ( 23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz Ayak Tenisi Turnuvası)

22 veya 23 NİSAN

Saat: 14.00 – 17.30: Bayraklı Sahil İskele Alanı

Saat: 14.00 – 18.00:  Bayraklı Sahil (23 Nisan Şenlikleri Sayra&Çınar Alpgündüz 7-17 Yaş Arası Spor Aktiviteleri: Penaltı Atışı- Survivor Parkuru- Bowling Yarışı- Halat Çekme Yarışı- Çuval Yarışı-  Basketbol Üçlük Yarışması - Uçurtma Şenlikleri)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv