23 Nisan İzmir Park’ta Kutlanır!

Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1923’de tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir Park’ta coşkuyla kutlanacak.

  • 0
  • 495
23 Nisan İzmir Park’ta Kutlanır!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1923’de tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İzmir Park’ta coşkuyla kutlanacak.

Konak-Eşrefpaşa’da yer alan İzmir Park Alışveriş Merkezi bu hafta sonu çocuklar için birbirinden renkli etkinliklerle dolu  bir bayram programı hazırladı. 22 Nisan’da “Ahşap Dinazor Yapım Atölyesi”nde buluşacak olan minikler hem el becerilerini geliştirecekler hem de kendi oyuncaklarını yapma şansı yakalayacaklar. 3 seans olarak gerçekleşecek olan etkinliğe 6-12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek. 23 Nisan’da ise bilim dünyasına adım atacak olacak çocuklar, Mad Science’ın “Uç Uç Havalan” ve “Ateş ve Buz” gösterilerinde eğlenirken öğrenecekler, öğrenirken eğlenecekler. Çocukların merak duygularını tetikleyen, araştırma ve öğrenme isteklerini arttıran bu keyifli etkinlikte, İzmir Park’ın minik ziyaretçileri unutulmaz dakikalar yaşayacaklar.

Dans Gösterileri Büyüleyecek
İzmir Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Trio Sanat Kursu’nun dans gösterilerine de ev sahipliği yapacak. Pınar Çatkın ve Mariana Dağcı’nın eğitmenliğinde klasik baleden modern danslara kadar birçok türde gösteriler yapacak olan çocuklar tüm yeteneklerini sergileyecekler. Renkli kutlamalara sahne olacak İzmir Park’ta tüm hafta sonu boyunca palyaçolar, maskotlar sürpriz gösterileri ile çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan yaşatacaklar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv