24. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği İzmir Avrupa Caz Festivali yirmi dördüncü kez başlıyor.

  • 0
  • 636
24. İzmir Avrupa Caz Festivali başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği İzmir Avrupa Caz Festivali yirmi dördüncü kez başlıyor.

İzmir İtalya Konsolosluğu, İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu, İstanbul Avusturya Kültür Ofisi,  İzmir Fransız Kültür Merkezi, Goethe Enstitüsü İzmir, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu ve İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi işbirliği ile düzenlenen Festival, 1 Mart 2017 Çarşamba günü AASSM’de yapılacak sergi açılışı ve Manuel Magrini Konseri ile başlayacak.
24. İzmir Avrupa Caz Festivali, on bir konser, bir sergi, bir seminer, bir film gösterisi, atölyeler ve yan etkinliklerin yer aldığı programıyla İzmirlilere muhteşem bir caz şenliği yaşatacak. 

Açılış Konseri Magrini’den
24. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin 1 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20.00’de AASSM Konser Salonunda yapılacak açılış konserinde sahneye İtalyan cazının sıra dışı yeteneklerinden biri, piyanist Manuel Magrini çıkacak. Olağanüstü yeteneği henüz çok küçük yaşlarda fark edilen, gerek solo gerekse grup olarak girdiği her yarışmadan önemli ödüllerle çıkan Manuel Magrini günümüz İtalyan Cazının genç sesi olarak özel bir yere sahip. Magrini, üstün virtüözitesi ile İzmirli caz dinleyicilerini etkilemeye hazırlanıyor.
İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak konserden önce İKSEV, Festival partnerlerine teşekkür plaketlerini sunacak. Ayrıca 15. Caz Afişi Yarışması’nda ödül kazanan ve sergilenmeye değer görülen afişlerin sahipleri de ödül ve katılım belgelerini alacak.
1 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20.00’de AASSM’de yapılacak konserin biletleri Biletix gişelerinden alınabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv