25.Sanat yılı Resim - Heykel Sergisi

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilimdalında Öğretim Elemanı Dr Mücahit Bora’nın sanatta 25’nci yıl Hekel ve Resim Sergisi, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi Fuar Kültürpark Sanat Galerisi’nde açıldı.

  • 1
  • 3.659
25.Sanat yılı Resim - Heykel Sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilimdalında Öğretim Elemanı Dr Mücahit Bora’nın sanatta 25’nci yıl Hekel ve Resim Sergisi, İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi Fuar Kültürpark Sanat Galerisi’nde açıldı.
Bora’yı sergi açılışında akademisyen dostları ve arkadaşları, öğrencileri dostlarından oluşan kalabalık bir izleyici grubu yalnız bırakmadı. Sergi açılışa katılan sanatseverler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

Bu güne kadar 40 civarında karma sergide yer alırken, 10’u resim, 10’u heykel olmak üzere 20 kişisel sergi açan, eserleriyle Devlet Resim Ve Heykel yarışmalarında defalarca eserleri sergilemeye değer görülen sanatçının İzmir'in değişik semtlerinde 8 adet özgün heykeli bulunuyor.

Sanatta 25.yıl sergilerini Türkiye'nin her ilinde gezici sergi olarak sürdürmeyi amaçlayan Bora, İzmir'deki sergisini İstanbul ve Ankara da açacağını, bunu, kademe kademe diğer illere de yayacağını belirtti. Ay sonuna kadar açık olacak sergiyi 13:00 - 18:00 saatleri arasında ziyaret eden sanatseverler sanatçıyla buluşma ve sanat sohbetleri yapma imkanı da bulacak.
 

Yorumlar (1)
  • Buse Sonul Korkmaz

    Buse Sonul Korkmaz

    Ben bir kadın olarak söylüyorum, bu hocadan uzak durulmasi gerekiyor

    05 Ocak 2024 03:24:09
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Amazonlar ve Titanlar’dan Ödül

8. Uluslararası İzmir Sanat Bienali başlıyor

“Halktan Biri” seyirciyle buluştu

Özbek akademisyenlerden Buhara Şeş Makamları

​Küçük Parmaklardan büyük performans

Barok Müzik Festivali’nde genç virtüöz ağırlandı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg