250 çocuk spor ile tanıştı

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında 5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı.

  • 0
  • 1.739
250 çocuk spor ile tanıştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile   Covid-19 tedbirlerine uygun olarak 7 branşta düzenlenen spor okullarında  5-15 yaş arası 250 çocuk spor ile tanıştı.  

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 04 Ağustos’ta Spor Okulları’nın açılacağı duyurusunun ardından izin verilen branşlarda Covid-19 tedbirlerine uygun olarak Masa Tenisi, Tenis, Badminton Tekvando, Okçuluk, Voleybol, Basketbol branşlarında 5-15 yaş arası 250 çocuk bir ay süresince kurslara devam etti.

Ayrıca Covid-19 tedbirleri kapsamında çalışmalarına izin verilen milli sporcular ve lisanslı sporcular da bu süreçte Futbol, Judo, Basketbol, Yüzme, Badminton, Tekvando, Tenis, Voleybol branşlarında da 250 sporcu antrenmanlarına devam etme fırsatı yakaladı.

BAŞKAN KOŞTU; “SPORU İLÇEMİZDE BİR YAŞAM BİÇİMİ YAPMAYA KARARLIYIZ”
Her yaşta, her koşulda sporun yapılabilmesini önemsediklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında izin verilen branşlarda toplam 500 evladımız bir ay süresince ilgi duydukları dalda sportif faaliyet gerçekleştirdiler. İlçemizde sporun bir yaşam biçimi olarak benimsenmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yaz Spor Okulu kapsamında açtığımız kurslar, Covid-19 tedbirleri kapsamında okulların durumlarında netlik olması ardından planlayıp yeniden devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv