27. Uluslararası Çiçek Festivali'ne Hazırlanıyor

İzmir’in "Baharın Başkenti ve Çiçeğin Şehri" unvanlı ilçesi Bayındır, bu yıl 27. kez düzenlenecek olan Uluslararası Çiçek Festivali için gün sayıyor.

  • 0
  • 159
27. Uluslararası Çiçek Festivali'ne Hazırlanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in "Baharın Başkenti ve Çiçeğin Şehri" unvanlı ilçesi Bayındır, bu yıl 27. kez düzenlenecek olan Uluslararası Çiçek Festivali için gün sayıyor. Bayındır Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev organizasyon, 30 Nisan ile 1-2-3 Mayıs 2026 tarihleri arasında doğa ve çiçek tutkunlarına kapılarını açacak.
 

Binbir emekle büyütülen binlerce çiçek çeşidinin sergileneceği festival; sadece görsel bir şölen sunmakla kalmayıp, ilçe halkının üretim kültürünü, geleneğini ve doğaya olan eşsiz bağını da gözler önüne serecek. Hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği Bayındır’da sokaklar rengarenk stantlarla donatılırken, ilçe emektar üreticilerin el emeğiyle bezenmiş masalsı bir atmosfere bürünecek.

Başkan Sakarsu'dan Davet: "Baharı Doğanın Kalbinde Karşılayalım"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, festivalin sıradan bir etkinlikten öte, köklü bir üretimin ve emeğin simgesi olduğunu vurguladı.
 

Tüm İzmirlileri ve çevre illerden gelecek misafirleri bu eşsiz serüvene ortak olmaya çağıran Başkan Sakarsu; "Bayındır’ımızın büyüleyici atmosferinde, sokakları çiçek açan ilçemizde misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağız. Bu festival bir geleneğin, üretimin ve doğaya olan aşkın buluşma noktasıdır. Gelin, bu baharı doğanın kalbinde, Bayındır'da hep birlikte karşılayalım." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

486 Yıllık Şifa Reçetesi Dünya Sahnesinde

‘Çocuklar için 2. El Pazarı’na büyük ilgi

Hoş Geldin Paşam…

İzmir’in kalbi çiçek açtı

Yaratıcı drama ile hayata yeniden katılım

Dario Moreno için unutulmaz şenlik

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg