27 yıllık tecrübenin yeni adı: Medical Point

Sentez Sağlık Hizmetleri, 27 yıldır sağlık alanında önemli yatırımlara imza attığı Medical Park Hastaneler Grubu’ndan ayrılarak ünvanını Medical Point olarak yeniledi ve hastanede düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, İzmir, Gaziantep ve Batman hastanelerinin yeni adının Medical Point olarak değiştiğini anlatırken Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken ise Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak ilk mezunlarını vereceklerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

  • 0
  • 3.025
27 yıllık tecrübenin yeni adı: Medical Point
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sentez Sağlık Hizmetleri, 27 yıldır sağlık alanında önemli yatırımlara imza attığı Medical Park Hastaneler Grubu’ndan ayrılarak ünvanını Medical Point olarak yeniledi ve hastanede düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Zafer Beken yenilenmeyi anlattı.

Basın mensuplarına hitap eden CEO Veysi Kubba, yeni bir sağlık markasını Türkiye’ye kazandırmanınheyecanını ve mutluğunu yaşadıklarını belirterek, dile getiren Kubba, “Yeni hastaneler grubu markamız Medical Point ile sağlık hizmetlerindeki yolculuğumuza devam etme kararımızı sizlere bildirmekten kıvanç duyuyoruz. Medical Point Hastaneler Grubu bünyesinde hizmet verecek; İzmir, Gaziantep ve Batman hastanelerimiz yerel dinamiklere entegre küresel marka yolculuğunun İzmir merkezli ilk adımları olacak. Toplamda 985 yatak kapasitesi, 308 hekim ve 2584 çalışanımızla bu hedefe çok çok yakınız. 80 bine yakın uluslararası hasta envanterimizle, Sağlık turizminde, global ölçekte tercih ediliyoruz. Ayrıca vakıf üniversiteleri arasında en fazla yıllık bilimsel yayın yapan tıp fakültesi hastanesi olmamız da gurur kaynağımız” dedi.

Sağlık kadrosunda değişiklik olmayacağını dile getiren Kubba, “Hem akademik ve uzman doktorlarımız, hem de deneyimli çalışanlarımızla aynı şekilde hizmete devam edeceğiz. Hastalarımızın tıbbi bilgilerini özenle korumaya devam edecek ve hizmet kalitemizi geliştirerek arttıracağız. Yeni markamız ile birlikte yeni projeleri de hayata geçireceğiz. Dünya Sağlık Örgütünün de vurguladığı gibi sürdürülebilir sağlık mottosu için sağlık turizmine uygun konseptleri birleştiren yepyeni açılımlarımızı ileride sizlerle paylaşacağız. Bunun yanı sıra güncel teknolojik ekipmanlarla donatılmış tüm hastanelerimizde de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Sayılı merkezlerde yapılan özellikli tıbbi uygulamaların sayısını arttıracağız.” dedi.

SIFIR KARBON AYAK İZİMİZ OLACAK.
Yenilenebilir enerji ile ilgili yatırımlarını anlatan Veysi Kubba söylerini şöyle tamamladı: “6 ay içinde enerjimizi çevre dostu yenilenebilir enerji kaynağından sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda solar olarak Salihli civarında kendi elektriğimizi üretebilecek yatırımlara başlıyoruz. Bu sayede elektrik tüketiminde sıfır karbon ayak izimiz olacak. Bu projemizle Türkiye’de elektriğini kendi üreten nadir hastanelerden biri olacağız. Hizmet ürettiğimiz her lokasyonda hekim kadrosu, teknoloji, konfor ve sürdürülebilirlik ile küresel bir referans noktası olma şiarını tesis edeceğiz. Değişmeye ve gelişmeye devam edeceğiz. Bu değişimin, özellikle İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye için sağlıkta yeni bir adım olmasını temenni ediyor; sağlık ve sağlık turizmi kavramlarına yeni bir kapı açıyor ve geleceğe umutla bakıyoruz. Türkiye’nin yeni sağlık noktası Medical Point’i gururla sunuyoruz.”

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken ise İzmir’e geliş hikayesi ile başladığı konuşmasında Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak ilk mezunlarını vereceklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.  Beken sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün güneşin en güzel battığı kent İzmir'den tıpkı bir güneş gibi bilime ışık tutan yeni bir dünya markasının doğuşuna tanıklık ediyorsunuz. Tüm bu perspektifle yeni markamızın daha büyük başarılara yeni bir adım olmasını temenni eder, ülkemize, İzmir’imize hayırlı olmasını dilerim.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu uyarıya kulak verin

On Binde Bir Görülen Hastalık başarıyla tedavi edildi

MR Eşliğinde Biyopsi İşlemi

Ferhat, artık özgür yaşayabilecek!

Göz İçi Lenslerindeki Son Gelişmeler

DEÜ'DEN Kadınlar Gününe özel sağlık yatırımı

Arşiv