35 bin taraftar tek yürek oldu

  • 0
  • 1.164
Yazı Boyutu:

Göztepe Spor Kulübü kuruluşunun 87’inci yılını Konak Belediyesi ev sahipliğinde kutladı
 
Efsane takım Göztepe’nin 87’inci yaşı Konak Belediyesi ev sahipliğinde, Göztepe Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda kutlandı. Levent Heykeli etrafında toplanan Göztepeli taraftarlara Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, kulüp yöneticileri ve geceye renk katan sanatçılar eşlik etti. Kutlamalar için kurulan sahnede Soner Olgun ve Sedat Yüce hem şarkılarıyla hem de Göz Göz marşlarıyla seyirciyi 87’inci yıl coşkusuna davet etti.

“Şampiyonluk Göztepe’ye yakışır”
Tezahüratlar eşliğinde konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Göztepe’nin efsane kadrosuna ve taraftarına yakışan şampiyonluklara koştuğunu ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Göztepe’nin 87’inci yılını eşsiz taraftarıyla kutluyoruz. 88’inci yılda Süper Lig’de olacağız. 100’üncü yılda ise burada hep birlikte Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacağız. Tüm bunlar hayal değil çünkü şampiyonluk Göztepe’ye yakışır. Önümüzdeki sene bu sahil daha büyük bir heyecanla ve mutlaka Süper Lig coşkusuyla dolup taşacak.”
Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, taraftara övgü dolu sözlerle seslendi ve “87’inci yıl pastası, şampiyonluğu müjdeleyen bir sembol olsun. Göztepe, şampiyonluğa taraftarıyla birlikte koşacak” dedi.

Göz Göz taraftarları şampiyonluk yemini etti
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili ve Genel Müdür Sabri Sadıklar, 87’inci yıl pastasını minik taraftarlarla birlikte kesti. Geceyi sarı kırmızı renklerin aydınlattığı kutlamada Göz Göz taraftarları şampiyonluk yemini etti. Sarı kırmızı renkleriyle Göztepe’nin sembolü üstgeçitte yüzlerce taraftar talkımlarının marşlarını söylerken dev bir koro oluştu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca Göztepe marşlarını söyleyen ve meydana toplanan 35 bin taraftarın desteğiyle Göztepe şampiyonluğa göz kırptı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv